søndag den 8. januar 2017

Ananas


Hvad giver man en mand, der fylder halvfjerds?


DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas

DIY Ananas


Jeg vidste han kan lide rødvin. Det vidnede gavebordet om, at jeg ikke var den eneste der vidste. I stedet blev jeg inspireret af Karina og lavede en ananas. Ann-Dorthe synes det var en fantastisk ide, og slog øjeblikkeligt til, da jeg foreslog.

Diplomatico rom i en flaske med en fornuftig facon (Anders valgte, for han ved noget om rom) og oceaner af Ferrero Rocher sammen med cellofan og en limstift. Jeg ville have brugt limpistolen, men jeg var løbet tør for ekstra limpinde.

Jeg klippede blade af grøn karton i to farver, startede med et lag cellofan og sejlgarn, som dels holdt bladene på plads, dels betød at flasken ikke blev fyldt med lim. Jeg overvejede at lade de små mærker på chokoladekuglerne sidde, men endte med at pille dem af. Kun et enkelt på bagsiden af ananassen blev siddende – selvfølgelig opdagede jeg for sent, at det sad på hovedet.

Næsten færdig løb jeg tør for chokoladekugler, men kunne lige nå at købe en dobbeltpakke på vej hjem, så flasken blev færdigdækket fredag aften. Jeg havde også overvejelser om de brune plisserede papirforme skulle pilles af, men de virkede godt i forhold til hele strukturen af en ananas.


DIY Ananas

DIY Ananas


Det hele blev sluttet af med endnu et lag cellofan, en grøn sløjfe, blade krøllet med en saks og et kort med et print af Diplomatico-etiketten. Det virkede lissom som det rigtige.


Manden blev heldigvis glad.


 

6 kommentarer:

 1. Hvor er du bare opfindsom !! Det var en skøn gave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, den kan jeg ikke tage ansvaret for. Ideen er tyvstjålet :)

   Slet
 2. Yderst kreativt - og en smuk ananas :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kisser, jeg synes det var sådan en god ide :)

   Slet
 3. Det er en mega god ide, den skal jeg huske.

  SvarSlet