torsdag den 5. januar 2017

Hurra for fredag


Årets første uge er næsten til ende. Jo, jeg ved godt at fredag mangler, men fredag bliver sådan en dag fyldt med leg, hurtigt overstået og helt sikkert skøn.


Det gamle slot i Paris - Conciergerie, senere fængsel, domstol og justitsdepardement


Weekenden venter med fejring af en onkel, der fylder halvfjerds, og søndag håber jeg på sol og godt vejr. Anders har lovet at agere fotograf til de to projekter, der nåede at blive færdige på tærsklen til det nye år. Projekter, der gerne skal foreviges inden årets garnopgørelse med tilhørende billeder. Jeg mangler de der billeder. Dmi lover foreløbig fotovejr, men det kan hurtigt ændres…

Ifølge mit gængse skema har jeg ingen undervisning fredag. Kun Klubben, og selvom jeg holder meget af timerne i skolen, må jeg bare erkende at min hovedopgave ligger i Klubben, og dage uden skole også er dage uden skift og dage med mere tid til parathed.

I øjeblikket har jeg en enkelt undervisningslektion om fredagen. Jeg er standin for Berit, der er standin for en sygemeldt kollega. Det var måden det kunne lykkes, og mens Berit ligger temmelig mange timer i den sygemeldtes skema, nøjes jeg med den ene time fredag. En time som er superhyggelig og sammen med børn jeg kender. En time som ikke på nogen måde føles overbebyrdende eller stressende. Nærmere berigende.

Faktisk havde jeg regnet med at de i morgen skulle lave spørgsmål til en quiz. Det har jeg lovet dem, og det skal de også nok komme til. Men i morgen står der toolcamp på skemaet. Det gør der også næste fredag og fredagen efter er der dømt anderledes uge, og ingen af de dage skal jeg deltage i.

Altså er der kun klub i morgen. Og med et trylleslag blev fredag forvandlet til den rene barnemad. Underligt, for timen i 6.A føles også som barnemad. Jeg kan i virkeligheden slet ikke forklare det fyldestgørende, men det er sådan jeg har det.

Mærkeligt nok.


Så fredag kan bare komme an.


6 kommentarer:

 1. Rigtig god fredag og glæder mig til billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også Violykke :)

   Slet
 2. Kære Pernille. Rigtig god fredag og et forsinket ønske om et godt nytår. jeg nyder at læse med her hos dig, om alle dine kreative projekter, om dine rejser små som store, om dit arbejde og om dit hverdagsliv. Jeg får sjældent kommenteret, men det hele bliver læst, tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lene, jeg får også sjældent kommenteret, selvom jeg læser med mange steder. Somme tider beslutter jeg mig for at nu skal det være, jeg skal lægge en flok kommentarer - men jeg synes sjældent det holder længe :)

   Slet