lørdag den 1. juni 2024

Nyborg i juni

 

Traditionen tro, var vi tidligt oppe i morges, for at tage på tur. På Hovedbanen mødtes vi med min mor, og tre generationer satte sig til rette i toget med retning mod Nyborg. 




Med udgangspunkt i Strik i Danmarks Hjerte, handler turen meget mere om at være sammen og skabe fælles oplevelser. At det hele tager plads i Nyborg, gør det bare bedre. 

Min mor er fra Nyborg, og denne tredje gang var planen at leje cykler, og se byen i cykelafstand. Sidste år gik vi rundt. Det gav en rækkevidde, vi havde lyst til at udvide. Vi nåede nu ikke så langt rundt, men at leje cykler i den gamle kongeby er ikke sket for sidste gang. 

Vi lagde ud med at hente cyklerne på Torvet og køre tilbage til Bastionen og garnerne. For at se det hele, inden vi tog på tur. Der var vildt mange mennesker, og det var svært at komme rundt. Der var mange fine ting - Emilie forelskede sig i knapper fra Fine Detail - men ikke noget, der skreg efter at komme med. 

Jeg endte med et meget lille køb - et par af de nye meritstrikkemærker fra Deadly Daisies. Gad vide hvornår jeg får dem syet i. Og så gik vi ud i byen. Vi vendte tilbage inden lukketid, havde tid til en meget hurtig tur rundt, og må erkende at næste år, skal turen ude i byen måske hellere ligge først, for senere at se på garn. 





Min mor havde planer om hvor vi kunne køre hen, og vi startede med en tur på kirkegården. Der er ting, der skal passes, og en tur forbi mine morforældre hører til, når vi er i byen. Derfra kørte vi mod stranden, og nåede aldrig rigtig længere. 

Vi mødtes nemlig med min kusine, vi ser alt for lidt, og hvor var det hyggeligt at sidde i solen på en bænk, med udsigt mod vandet og broen, drikke kaffe og the og ellers nå at tale om alt det der fylder lige nu.






Vi kunne have brugt meget mere tid, men vi havde togbilletter hjem og pakkede derfor sammen, kørte tilbage mod Torvet, afleverede cyklerne og gik mod stationen. 

Det var en skøn dag, og jeg glæder mig til næste år.  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar