torsdag den 29. juni 2017

Helden & Co


Jeg driver ikke en madblog, men for et kort øjeblik er jeg nødt til at afvige fra standarten og fortælle om gårsdagens frokost.

Vi var sultne. Vi var i Sternscahnze, ville væk fra det store strøg, og søgte mod sidegaderne i håb om at finde et eller andet spændende spisbart.

Vi gik forbi flere middelmådige muligheder, inden vi befandt os på hjørnet af Margaretenstraße og Fettstraße. Foran os lå noget, der lignede en cafe, lovede salat og burgere, men umiddelbart så temmelig lukket ud.

Vi gik nærmere, hørte musik indefra, besluttede at der nok var åbent og vovede os ind,

Herfra gik vi ind i en anden verden. En verden af burgere og superhelte,

Jeg er ikke specielt vild med burgere, faktisk spiser jeg dem slet ikke, men en sjælden gang imellem gør jeg. Og når konceptet når så vilde højder som her, var jeg villig til at springe på.

Burgerjointen, hvis det kan kaldes det, er udsmykket med superhelte af enhver art, Bartenderen var afsindig hyggelig, menukortet morsomt og stolene lavet af noget af det lækreste (og tungeste) træ der findes.

Bøffen alene var ikke værd at skrive hjem om, men resten var fantastisk. Det smagte godt, også uden toppen af bollen, som jeg lod ligge. Og stedet viste sig at være velbesøgt, selvom der ingen var, da vi trådte ind.

Vi var mætte, da vi gik derfra. Så mætte at aftensmad slet ikke kom på tale.

Kommer du nogensinde forbi Hamborg, kan Helden & Co varmt anbefales.

Om ikke andet, så bare for oplevelsen.
2 kommentarer:

  1. Hej Pernille
    Jeg vil foreslå en tur i den gamle Elb-tunnel - ikke mindst hvis man er interesseret i mekanik og historie :-)
    Hilsen Figarine

    SvarSlet
  2. Figarine, tak for at huske os på tunellen igen. Vi havde snakket om den, men glemt den igen - og gik gennem i går :)

    SvarSlet