mandag den 5. juni 2017

Weekend med masser selskabelighed


Weekenden har været fyldt med sociale indlæg. Derfor var det dejligt ikke at have planer, der involverede andre i dag.

Dagen har været langsom, men alt er nået. Vasketøjet er vasket og fliser er lagt i haven. Sammen med omrokering af pallerammer og uønsket grønt.

Jeg kom vistnok også til at love, at tage kanten ude ved stien - men det bliver ikke før jeg får indkøbt en ny saks til formålet.


Før og efter:


Hvis I ser bort fra al naboens skrammel, ser det vist ganske godt ud - og pallerammerne er nu klar til alle tomatplanterne, der snart er klar til at flytte hjemmefra.

Ud over de oprindelige planer, blev den stakkels storkenæb flyttet til lidt luftigere omgivelser, end hindbærrenes omklamrende tæthed, og nu mangler bare al den uønskede vækst i resten af haven - et ongoing projekt, vi stadig ikke er specielt velbevandrede i....Weekendens sociale tiltag fyldte ikke kun lørdag og søndag. De startede allerede fredag, med kollegial hygge i Lottes have. Den nye terrasse skulle beundres og indtages. Indtaget er den for længst, men ikke af os.

Sådan en aften i godt selskab er guld værd i dagligdagen, og vi forsøger at finde plads uden alt for lange mellemrum. Det er ikke altid vi alle kan være med, og således var vi bare fire i fredags - den ene endda slet ikke ansat hos os mere.

Det gør ikke selskabet værre, og når Anja i løbet af sommeren flytter langt ud på landet med egen sø og stråtækt idyl, har vi selvfølgelig allerede afsat en weekend til overnatning og inspicering af de nye omgivelser.

Det bliver også hyggeligt.

Det var mørkt, da jeg kørte hjem i fredags. Heldigvis bor Lotte lige rundt om hjørnet, så jeg var hurtigt hjemme.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar