lørdag den 1. juli 2017

Hjemme igen


Hamborg har været skøn.

Mens det har regnet hjemme, og mobilen har bimlet med vejrvarsler hjemmefra, har vi haft sol, varme og kun regn fredag. Til gengæld regnede det hele dagen, som vi smart nok udnævnte til museumsdag. (At vi så kun nåede to ud af tre er en hel anden historie...).Undervejs gik det op for os, at vores rejsemåde er ret simpel og genkendelig. Det vi allerhelst vil, er at se byen, slentre rundt og se hvad vi møder. Ganske få seværdigheder vælges ud, og mest af alt går vi bare rundt.

Ikke på må og få. Vi har nemlig en bagvedliggende plan. Anders skal have kaffe, og som modvægt går vi også mod garnbutikker. Jeg køber sjældent noget, og at den ene garnbutik, jeg havde valgt ud var lukket, var ikke noget problem. Den bragte os til steder i byen, vi ellers ikke ville have været kommet.

Dagen i dag har været præget af hjemrejse. Vi stod op, spiste morgenmad - ikke et hotel, der skal bemærkes for morgenmadens skyld - pakkede, tjekkede ud og tog hjem. Set i bakspejlet ville det have været skønt med et par timer mere, inden hjemturen.

Sådan er der så meget, og selvom det var ærgerligt at sige farvel til en by med så mange skønne oplevelser og mennesker, er det også rart at komme hjem.

Vi endte med at gå omkring femoghalvfjerds kilometer i løbet af de fem dage, og det til trods for to dage med heldagsbilletter til den offentlige trafik. Specielt fredag med regn, var det en fantastisk investering.

Nu er det tid til at klappe sammen i sofaen, pakke ud, være langsom og få vasket inden vi pakker igen og tager til Göteborg et par dage omkring Emilies fødselsdag.


Jeg er temmelig sikker på, der også både er kaffebarer og garnbutikker at gå efter i Göteborg.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar