lørdag den 16. marts 2013

Jeg strikker frynser


Hold op, som det tager lang tid!


Strikkede frynser


Strikkede frynser

9 kommentarer:

 1. De ser fine ud, jeg har aldrig set strikkede frynser. og dejligt at billedet er så tydeligt, at man kan se hvordan du gør.

  SvarSlet
  Svar
  1. L. Thomsen, jeg havde heller ikke set strikkede frynser før jeg lavede det fine sjal Echoes of color: http://skauogco.blogspot.dk/2013/01/echoes-of-color.html

   Emilie synes de er rigtig fine og ville også have strikkede frynser på sin poncho. Og jeg må give hende ret, når hun siger at de til forskel fra almindelige frynser ikke risikerer at blive så filterede.

   De er rimelig nemme at lave. De her er femten masker lange. Jeg slår masker op og lukker af efterhånden som aflukningen foregår, men det tager lang tid :)

   Slet
 2. Hold op hvor er de fine - dem skal din datter nok blive glade for - gid man havde sådan en mor som kunne strikke så smukke ting til en - tror den bliver god selvom det var i glat strik

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Olsen, jeg tror også den bliver rigtig god. Min mor syede rigtig meget, og måske er det det, der har lært mig, at ensretning er kedeligt og det er sjovere at være original :)

   Slet
 3. Selvfølgelig skal det være strikkene frynser, der ser rigtig flot ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette. De giver et rigtig godt sving :)

   Slet

 4. Hvor bliver den altsä flot og sikke nogle fine frynser, de er lidt mere spaendende og anderledes end de kvaster man er vant til at ende op med ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemette, det bliver rigtig fint. De strikkede frynser falder tungere end de mere almindelige, og får sådan et fint sving i brug.

   Men det tager afsindig lang tid at strikke dem. Heldigvis er Emilie tålmodig og venter gerne, mens jeg holder pauser i frynsestrikken :)

   Slet
  2. Nogle ting er bare besvaeret og ventetiden vaerd ;-)

   Slet