torsdag den 21. marts 2013

Sneflokke kommer vrimlende


Igen i dag er vi stået op til sne. Kæmpestore bløde fnug hvirvler rundt i luften, lægger sig tungt overalt og gør bunker og driver endnu større.


Martssne


Mod min vilje bliver jeg imponeret. Imponeret over at det kan blive ved. Forundret over, hvor det alt sammen kommer fra. Om to måneder skulle vi gerne have sommer. Det kan jeg slet ikke forholde mig til.

Jeg har brug for noget forår. Og mens jeg nyder synet af alt det hvide, og beslutter at dagens transport må foregå med det offentlige, kaster jeg mig over papirsstrimlerne og laver endnu en flok fugle.


Fugle i flok


Den første flok står endnu på spisebordet. Jeg vil have dem op og hænge. Skabe farve og forårsfornemmelser i et hjørne af stuen. Men jeg har endnu ikke besluttet hvor.

Der er to oplagte steder, og mens jeg stadig overvejer for og imod det ene eller det andet, er det fint at bruge tiden på at udvidde flokken.


Martssne


Martssne

6 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du er ret så træt af sneen, men hvor ser det dog smukt ud med de store bløde snefnug...næsten som pakket ind i vat. Det er flot!
  Er helt vild med dine fugle...tror at jeg må igang også. :-)
  Rigtig god dag i varmen og med de farverige fugle.

  SvarSlet
 2. Nola, jeg synes også de er supersøde. Specielt i farver, der ikke nødvendigvis kalder på kyllinger og påske :)

  SvarSlet
 3. Jeg bliver også glad af at se på dine fugle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så dejlig simple Lene. Det er skønt så mange tiing man kan finde og blive inspireret af på nettet :)

   Slet
 4. Jeg bliver osse imponeret når jeg kikker ud af vinduet og ser alt det hvide, for ja, det er da et flot syn, men altså at bevæge sig ud i verdenen og mærke den kunder der strømmer imod én er altså ikke det fedeste. Jeg vil også allerhelst have forår nu og helt i går. :-)

  Men det er nogle rigtig flotte billeder du har fået skudt :-)

  SvarSlet