torsdag den 16. oktober 2008

Billeder af Tunika


Med Lærke som fotograf blev der taget billeder, mens vi var i Århus.



Jeg synes stadig den er dejlig - knap så god over nederdele som bukser. Så er det bare ærgeligt alle mine bukser har besluttet ikke at kunne mere på een gang ... må nok hellere gøre noget ved det :)

Faconen er god - jeg har allerede tanker om langt mere udringede halsudskæringer, men denne skulle være varm. Og det er den.
Jeg troede måske det var blevet så koldt udenfor at min lille jakke ville være for kold uden en varm sweater under. Det er det ikke. Det må være enten/eller lidt endnu :)


Jeg har ikke nogen opskrift. Blot nogle mål, en masse udregninger, et par tegninger med tilhørende maskeantal og en hel del overstregninger for hver gang der er lavet om.
Det er sådan jeg arbejder bedst, og egentlig kan jeg måske godt forstå ansigtsudtrykkene hos folk, når jeg gang på gang hiver mit ternede stykke papir med streger, tal og regnestykker op ad posen med det igangværende strikketøj :P

2 kommentarer:

  1. Hvor er den flot og mesterligt fanget ude i naturen. Jeg er helt vild med faconen, der både er klassisk og alligevel modernet. Jeg tror det bliver vinterens hit....

    SvarSlet
  2. Jeg er også temmelig vild med faconen og den er bare dejlig at have på :)

    SvarSlet