fredag den 20. september 2019

Yarn Along - Uge 38


Jeg skar en dag af arbejdsugen, og tog i sommerhus.

Det er to år siden, vi sidste gang pakkede strikketøjet og kørte mod Marielyst. Samme lille sommerhus, samme damer og stort set samme aganda. Vi skal hygge, vi skal strikke og vi skal nyde at være sammen og ikke skulle noget.

Vi har været en tur ved stranden, følt en smule regn og fundet os til rette i de små sofaer, der snildt rummer os. Strikketøjet er fundet frem og jeg er vistnok kommet til at love Anders at komme hjem med en færdig sweater.















Læse:

Papa sluttede noget drabeligt, men med odds til den rigtige side. Den sidste trediedel af bogen var spændende og holdt mig fanget.

Solo er om muligt startet næsten lige så drabeligt. Axel Steen har forladt politiet og efterretningstjenesten, han har fået job som sikkerhedschef i en investeringsbank, har droslet ned og bruger det meste af sin tid på at være der for familien.

Vicky er hos politiet steget i graderne, sidder i chefstolen i personfarlig kriminalitet hos Politiet og står over for et mord, der har tråde til Axel Steen.

Kan han holde sig fra efterforskningen? Kan han hellige sig familien? Og er jobbet som sikkerhedschef helt så roligt som forventet?


Strikke:

De to sweatre til Daniel og Anders har holdt sommerferie. Nu er det tid til at finde dem frem igen.

Jeg er startet med Anders'  som mangler et ærme og en halskant. Daniels er lidt mere kompliceret, for jeg skal tage beslutninger, som jeg endnu ikke er helt sikker på.

Jeg samlede ærmemaskerne op i aftes, og strikkede løs. Lige nu er jeg næsten halvvejs i længden, men formentlig længere rent maskemæssigt.

Alle kanter er lukket af med en turbular bind off. Jeg tror jeg kan huske hvordan man gør.

Ellers må jeg slå det op.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar