lørdag den 14. september 2019

Garndagen


Når Lykke og Karina inviterer til en dag i garnets tegn, skal jeg selvfølgelig med.





De to skønne damer - søstre endda - havde stablet et rigtig fint arrangement med mange fine handlende på benene. Lona, Helle og jeg kom i god tid, fik en af de gode parkeringspladser, nåede at høre åbningstalen, se båndet blive klippet og stå i kø til indgangen.

Indenfor var der fyldt med skønne sager, og i kaffekælderen kunne vi indtage lækre kager og varmt at drikke sammen med strikketøjet, som efter en tur blandt alle de udstillede varer trængte til at blive motioneret.





Det lille forsamlingshus i Gørslev var fyldt til bristepunktet med strikkedamer - selv et par mænd havde fundet vej, omend de mest så ud til at være chauffører der fik tiden til at gå med en kop kaffe eller avisen.

Jeg havde ikke andet med hjem, end rovet i cafeen, men det var ikke fordi der ikke var fristelser. jeg kunne bare mærke, at jeg ikke havde brug for noget af det. Sådan har jeg det somme tider, andre gange har jeg brug for det hele.





Til gengæld blev jeg inspireret til flere ideer, og kom i tanke om mere end en bunke garn jeg har liggende herhjemme, og som måske godt kunne få ben at gå på.

Næste års arrangement er allerede ved at blive planlagt. 24. oktober 2020, siger Lykke, så står de klar igen. Måske endda med et lidt større arrangement som inddrager mere af den lille by langt ude på landet.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar