onsdag den 21. november 2018

Onsdagsmasker


Aftenen har budt på skolebestyrelsesmøde. Aftenen i går bød på Oscar. Jeg ved godt, hvad jeg helst vil.

Når det er sagt, er skolebestyrelsesmøderne i år langt mere underholdende, end jeg har været vant til. Der er grund til at tro på spændende debatter. Også nogen der går lidt i selvsving, bliver tåkrummende eller langt ude i hampen. Men er det ikke det, der skal til, for at gro og finde nye veje?

Og længe inden skolebestyrelse og møde, var der børn der skulle hjælpes, børn der laver julegaver, og børn der godt gad lave engle. Det store nye fællesrum skal selvfølgelig udstyres med et juletræ. Sådan et kræver pynt. Pynt lavet af genbrug - for et af de gentagne temaer på den grønne skole er genbrugsjul. Det er efterhånden en god tradition. Og hvert år bliver der fundet nye spændende vinkler.

Vi besluttede os for en flok engle af pap og guirlander af avispapir.

Der bliver ikke et øje tørt.

Tror vi!













Læse:

Jeg læser stadig om Berlin. Får ind imellem lyst til at finde et kort frem, for at præcisere hvor jeg egentlig er. Andre gange ved jeg præcis hvor jeg er, kan næsten se det for mig.

Det er faktisk hyggelig læsning. Selvom meget af baggrunden uvægerligt kommer til at handle om en tid og en moral, der bestemt ikke er hyggelig.

Snart mangler jeg bare en enkelt kapitel. Kapitlet om det grønne Berlin.

Det glæder jeg mig lidt til, for alt det grønne, var noget af det, der slog os allermest, da vi første gang var i Berlin.


Strikke:

Det er ikke meget jeg endnu har lavet til Oscar. Ud over et tæppe og en hæklet dino, er det eneste beklædning, jeg har frembragt, tre par futter i varierende størrelse.

Det satser jeg på at lave om på inden jul.

Jeg har en flok nøgler blød uld liggende til samme formål. Og så er der resterne. Rester er tit nok til babystrik.

Jeg er hoppet på resterne fra Stephen West sjalet (som ligger klar til kamera, godt vejr og tid), og startet på en version af Hyphen, der skal tilrettes og måles noget undervejs. Pindestørrelsen er helt forkert, men mønstret er så fint, at jeg har slået stort op og håber at ende småt.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar