mandag den 17. september 2018

Helsingborg - skal, skal ikke...?


Jeg skal på kursus onsdag og torsdag i Humlebæk. Årstiderne, der står bag Haver til Maver byder på kursus og inspiration til skolehaver.

Jeg skal af sted sammen med skolens Grønne dame - AnneMette, der egentlig er ansat som grøn koordinator, men meget hurtigt fik et ganske andet navn.

Vi har ventet længe, glædet os, og været helt sikre på at selvfølgelig ville vi blive indkvarteret og dermed sove på stedet. Vi skulle hjemmefra, vi skulle hygge os helt vildt, og vi skulle have en tur ud af det.

Vi blev ærlig talt lidt skuffede, da programmet endelig dukkede op og aflivede myten om overnatning - altså med mindre vi selv medbringer telt...

Den skulle vi lige tygge lidt på, og begyndte at snakke spaophold, Kokkedal Slot og biografen. Og mens jeg i weekenden undersøgte nærmere, besluttede AnneMette at hun har behov for at tage hjem,

Nu er det så jeg har regnet og tænkt, og måske i virkeligheden nået frem til, at jeg bare gør det.

Det tager halvanden time at tage hjemmefra til kursusstedet. Hvis jeg i stedet for at tage hjem, tager mod Helsingør har jeg to muligheder. Jeg kan blive på Danmarkssiden, gå tre en halv kilometer fra stationen og betale 750,- kr for en overnatning, på et sted der ser lidt kedeligt ud. Eller jeg kan gå fra stationen i Helsingør direkte ombord på færgen til Helsingborg og betale 550,- kr for en overnatning på et hotel i Sverige, der ser langt mere spændende ud.

Uanset om jeg vælger det ene eller det andet, tager det lige over en time at komme fra overnatningsstedet til kursusstedet næste morgen.

Jeg kunne selvfølgelig også bare tage hjem!


Men jeg ved jo godt hvad jeg vil vælge..

4 kommentarer: