fredag den 3. august 2018

Sommerdage


Det er altid skønt at være på arbejde i ferierne. Der er mere tid, mere plads og mulighed for at være spontan på en anden måde end i dagligdagen.





Når vejret er til det, nyder vi solen, nyder at kunne være ude og tager på tur når vi kan komme til det. Siden min ferie sluttede for to uger siden, har vi været på kanalrundfart, i Sagnlandet Lejre, ledt efter hemmelige legepladser og været på stranden.

Vi har hygget med ungerne, ryddet op og ordnet noget af alt det vi ikke når i hverdagen. Og der er endnu en uge tilbage. En uge der ikke kun rummer endnu flere skønne ture ud af huset, men også en stille tilbagegang til hverdagen, når lærerne på mandag møder ind til forberedelse af det nye skoleår, når der er planlagt teammøder mellem børnepasningen og vi på torsdag skal på kickoff-kursus i forbindelse med nye tiltag og spændende undervisning.





I dag fyldte vi den lille røde bus, vi låner i ferierne, med børn og voksne og kørte til Helsingør. Vi gik gennem smukke gader, kiggede i butikker (desværre havde garnbutikken ferielukket), spiste frokost på havnen med udsigt til Kronborg, talte om historien og fyldte ungerne med is.

På vejen hjem stoppede vi ved Snekkersten Strand, kiggede på Strandvejsvillaer og nød en tur i vandet med udsigt til Hven.







Det var trætte børn, der var med tilbage, men ikke trætte nok til ikke at grine af en flok voksne, der skrålede løs, da radioen flød over med firserhits, vi kunne synge med på.



Nu er det weekend. Der står mere strand på programmet, sammen med familiehygge og barnedåb. Der er absolut lagt op til et par skønne dage.





2 kommentarer:

  1. Det lyder simpelthen så hyggeligt! Hvor er det fedt, at I kan lave sådan noget med børnene.

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, selvom der kun er få børn, skal de ikke snydes for oplevelser i sommerferien :)

      Slet