lørdag den 18. august 2018

Pride


Planen var at tage til Helsingør og Sundstoldmarkedet. Men så skulle vi lige, og der var også, og noget er vigtigt... Og Helsingør er nødt til at være en heldagsudflugt.





I stedet tog vi ind til byen. På jagt efter strømpegarn til Anders. Jeg har lovet ham strømper. Vi har faktisk fundet og købt et lækkert nøgle garn, men så var det han selv fandt opskriften til et par strømper, der skriger Anders, er fyldt med snoninger, har høje skafter, stadig skal have garn til størrelse syv og fyrre fødder, og kræver meget mere garn end et hundredegrams nøgle. Og i øvrigt hedder noget med kaffe...

Vi fandt garn, og prøver at huske markedet i Helsingør næste år.

Sultne, gik vi gennem byen, troede vi havde fundet tapas - på en restaurant, der har glemt at fortælle google at de holder lukket i dag - fortsatte og var ved at opgive i mylderet mellem alle de mange mennesker, der enten som os havde forvildet sig til byen, eller havde Pride med i bagagen.





Vi endte hos Cock's & Cows, droppede cocktails'ne og gik direkte på burgerne. Ikke dårligt. Vi sad ude, med udsigt til metrobyggeriet og kanalen, opvartet af en forholdsvis ung tjener, der nok skal lære det, men stadig mangler det der erfarne overblik.

Af uransagelige grunde valgte vi at gå fra Gammel Strand mod Vesterport Station og toget hjem. På alle andre dage en udmærket ide. På en Pride Parade Dag, knap så god. Vi endte midt mellem alle andre ved Rådhuspladsen, Feststemning, glade mennesker, sceneoptræden og det sidste af paraden mellem os og Vesterport.







Vi drejede den anden vej, zigzaggede gennem Latinerkvarteret, mødte mange der villigt stillede op til fotos og endte ved Nørreport i stedet. Også i toget hjem, var der mange mennesker. Trods en skøn dag sammen, var det rart at komme hjem til stilheden.

Næste år kunne vi godt overveje at tage ind og se paraden.. hvis den ikke falder sammen med Sundtoldsmarkedet... Så kan det blive en svær beslutning.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar