torsdag den 4. oktober 2012

Atten seje tøser


De sidste uger har der været spillet Rødovre Cup - den årlige fodboldturnering klubberne, i hele kommunen, imellem. Sidste år blev der lavet lidt om, så de store unger - mine - spiller senere på året.


September 2012


Men de små har været ellevilde. Blandt drengene er der turneringer for de enkelte klassetrin, mens pigerne, der ofte ikke kan stille et helt hold, spiller sammen fra tredie til femte klasse.

Drengene har - som andre år - været noget storskrydende, og derfor var det måske ekstra lækkert, at pigerne blev dem, der viste hvor skabet skulle stå.

For drengenes vedkommende stillede fjerdeklasserne slet ikke op, femteklasserne måtte se sig slået i den de indledende puljekampe, mens tredieklasserne gik videre til finalekampene, og endte med en tredieplads. Noget stolte.


September 2012


Pigerne spillede i går. De indledende runder. Atten piger stillede op. Der burde have været to hold, men først alt for sent, gik det op for de voksne, hvor stor interessen var.

De tog det dog med ophøjet ro, og alle fik lov at spille i de tre puljekampe. De vendte hjem som de førende i deres pulje, og dermed videre til finalen.

I dag tog de af sted igen. Mod finalen. Guldet og trofæet.

Det var en flok temmelig glade og højrøstede tøser det vendte hjem til det opstillede flag og de ventende is, lige inden jeg skulle gå. Det var en flok temmelig stolte piger med guldmedaljer om halsen og pokalen i hånden, der væltede ind ad døren.

Det var også en flok rigtig glade og medjublende drenge fra fjerde og femte klasse, der vendte hjem, efter at have været sprunget på cyklerne, og cyklet ned til kamppladsen, for at heppe med.

De er altså seje de tøser!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar