fredag den 12. oktober 2012

Skolernes motionsdag


Nå! Men selvfølgelig kom jeg op. Til ugens sidste dag. Til dagen inden efterårsferien.


Oktober 2012


Jeg har ferie næste uge. Og jeg glæder mig. For to dage siden, havde jeg stort set ingen planer for næste uge. Nu har jeg pludselig så mange, at der helst ikke skal stoppes flere ind.

Der skal nemlig også være tid, til at starte noget markedsproduktion op. Jeg har ideer, der skal prøves af. Jeg har ideer, der måske kan blive til noget. Men det bliver helt sikkert ikke til noget, hvis ikke der er tid. Så ikke flere planer til min kalender.

Dagen i dag er også skolernes motionsdag. Med jubilæum. Har jeg hørt. I dag kan motionsdagen fejre tre årtier. Det er længe. Og selvom Emilie ikke var helt tilfreds, da hun hoppede ud af døren, ved jeg hun kommer glad tilbage. Sådan er det hvert år.


Oktober 2012


Jeg ved også, der er liv og glade dage rundt om Damhussøen og Damhusengen i disse timer. Bortset fra kommunens mest nordlige skole - der bruger Kagsmosen - er samtlige kommunens skoler at finde rundt om Damhussøen og -engen på motionsdagens formiddagstimer.

Lærerne for de respektive skoler er udstyrede med skilte, så trætte børn kan styre mod kendte ansigter. Glade råb og smil er at se og høre alle vegne. Og langt de fleste får bevæget sig mere end normalt.

Dagen slutter tidligt, så jeg møder tilsvarende tidligt.

Indtil jeg skal af sted, vælger jeg det langsomme tempo, og et projekt, der er støvet af og fundet frem fra gemmerne.

Noget er ved at ske.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det heldigt, at det har været fint vejr på skolernes motionsdag. Og markedsproduktion - det lyder rigtig spændende!

    SvarSlet
  2. Ja vejret har været rigtig skønt, Madame.
    Markedsproduktionen skulle gerne i gang, men der er stadig lang tid til.. og jeg arbejder bedst under pres... :)

    SvarSlet