torsdag den 15. april 2010

Sikke et held


e milies jakke fra sidste år er for lille. Hun har gået og mukket lidt de sidste dage, så hårdt presset kørte vi forbi centret og frekventerede H&M i forsøget på at finde en ny.

Hun havde selv været oppe og kigge og var på udkig efter en kort sag i flyverjakkestil. Prøvet viste det sig at det slet ikke duede og vi fortsatte til dameafdelingen, hvor hun prøvede et par stykker før hun faldt for en fin lille feminin taljeret jakke, der sidder rigtig godt på hende.

Den fandtes i to farver, en lys sandfarvet og en mørkere grå. Den lyse var sagen, men hang kun i en størrelse 34 og efter at have prøvet en 36 i den knap så ønskværdige mørkere grå, kunne hun selv konstatere at den sad lige den anelse bedre, der gør det hele.


april 2010


Hmmm .. tænkte jeg og spurgte ved kassen, om det kunne tænkes at andre butikker lå inde med den rigtige farve i den rigtige størrelse.

Det kom noget bag på mig, at den service er en butik som H&M ikke i stand til at give. De kunne heller ikke fortælle om jakken ville komme hjem igen, selvom de snildt kunne konstatere at den hørte til under nyeste kollektion.

Æv! tænkte jeg og var på grænsen til bare at købe den lille, selvom jeg godt vidste størrelsen størrer er bedre.

For en sikkerheds skyld, gik vi tilbage for lige at afprøve forskellen på størrelserne endnu engang – og tænk, så hang der en lys sandfarvet version i lige præcis størrelse 36. Hvor heldig har man lov at være! den har sikkert været prøvet, hængt på et stativ et sted og netop hængt på plads inden vi kom tilbage.

Et glad Tøsebarn fik jakken i den rigtige størrelse og at der så lige hang gamacher til ingenting gjorde alting endnu bedre :)

2 kommentarer:

  1. Åh hvor dejligt! Det var jo som at vinde i lotteriet. Tillykke med den nye jakke og den heldige glade ejer.

    SvarSlet