tirsdag den 6. april 2010

Så langt, så godt


j eg havde udråbt påsken til oprydning, udsmidning og skabelse af mere garderobeplads. Jeg havde også proklameret ingen travlhed.

Der mangler stadig noget, og samtidig er der blevet mere plads. Hylder er tømt, kasser er sorteret, et utal af bæreposer er fyldt med alskens skrammel, der for længe siden har tabt værdi. Spisebordet bugner stadig af bunker, der mangler sortering og klassificering.

Der er opstået et voldsomt behov efter IKEA og tidsskriftskasetter, nye kurve er fundet til spotpris og rummer nu sokker og strømper, mapper er gennemgået og meget smidt ud, specielt beholdningen af vejledninger og instruktioner indeholdt langt mere end godt var.. hvilket førte til fyringen af papirerne på den forlængst forsvundne opvaskemakine, der for ti år siden vaskede mine tallerkener.

Men godt ser det ud og når det sidste også kommer på plads, bliver der så meget mere plads til nye bunker og samlinger af ting og sager, der i gerningsøjeblikket fuldt ud fortjener at blive gemt.


april 2010

3 kommentarer:

  1. Det er ALTID godt med plads til nye bunker, den slags går jeg varmt ind for. Og det er også nødvendigt for liiige om lidt er aktuel brugsanvisning alligevel for længst for gammel.
    Ha' en dejlig dag Pernille...:))

    SvarSlet
  2. Godmorgen Pernille.

    Hurra for sådanne store udsmidningsrunder. Man bliver næsten også helt som ny selv syntes jeg. En rigtig omgang forårsoprydning :))

    Rigtig god tirsdag
    Henriette:)

    SvarSlet
  3. Annette, det er dejligt jeg ikke er den eneste, der går ind for bunker :)

    Henriette, ja forårsrengøring er slet ikke så dårligt endda :)

    Må I også have en dejlig tirsdag :)

    SvarSlet