tirsdag den 13. april 2010

Fingerstrik


d er lå et nøgle grønt uldgarn i min kasse. Garn der har ligget der så længe at det efterhånden udelukkende bruges til isolering.

Det kom med på arbejde og mens jeg snakkede og hjalp med matematiklektier og snakkede noget mere og hjalp endnu engang med de samme matematiklektier (ret smart, så kunne jeg rigtig lyde klog) og snakkede endnu mere, blev det grønne nøgle omdannet til lidt over tolv en halv meter fingerstrik.

Jeg er faktisk ikke overbevist om at tovl en halv meter er særlig meget, men nu ryger det i vaskemaskinen næste gang der er håndklæder nok, og så sker der måske noget.. eller også gør der ikke.


en bunke håndstrikket garn

4 kommentarer:

  1. Hvis vi skal prøve det med de tæpper, tror jeg bestemt det her er løsningen både i pris og tid. JEg har ikke tålmodighed til at vente ½ år på at strikke reb. Men fingerstrikke tager ikke så lang tid :)
    Og bomuldsrebet tror jeg er dømt ude!

    SvarSlet
  2. Tina jeg tor også det kan være en god løsning. Der skal bare rigtig mange meter til :)

    Jeg tror jeg prøver med noget mindre til at starte med - også fordi vi slet ikke har plads til sådan et lækkert tæppe :)

    SvarSlet
  3. Spørgsmål herfra..er nemlig ikke helt sikker på jeg har forstået projektet??
    Du fingerstrikker noget garn som vaskes ... skal det vaskede "tov" så efterfølgende bruges til at væve eller strikke af ???

    SvarSlet
  4. Ja! det er et godt spørgsmål Annette.
    Måske skal jeg hækle af det, eller bare sy det sammen a la pølselerpotter, eller noget andet.. det er endnu ikke afgjort :)

    SvarSlet