mandag den 26. august 2024

OL-fest i Anjas have

 

Jeg synes jeg starter hver eneste mandag med en ide om at skrive et indlæg om dagen - okey, måske hver anden dag... Og så er ugen pludselig gået.




Lørdag gik turen til Terslev, hvor Anja og Jens igen inviterede til sommerfest, til leg, til god mad, hygge og overnatning i shelter. Haven var festligt pyntet med alle de vimpler jeg for mange år siden klippede og syede på en jutesnor til et af de store arrangementer vi dengang holdt i SFO-regi. 

Ingen havde tænkt at de efter mindst tolv år stadig ville være i brug. Gennem årene har de været brugt til alt muligt, været lånt ud, været til bryllup og havefester og bliver hvert år hængt op i skolegården, når der bliver åbnet op for den grønne festival. Det var skønt at se dem igen. 




Anja har fået ænder. Små dunede kræ, der bener af sted og er så søde at se på. Karen, Maren, Bulder og Isabella. Inden festivitasen gik i gang, blev de lukket inde, så ingen skulle falde over dem. Det var de ikke voldsomt tilfredse med. 

Det var en skøn eftermiddag og aften, med fransk buffet og et gensyn med en flok mennesker jeg kun ser den ene gang om året og tøserne, jeg ser noget oftere. Vejret var fantastisk, og der var lunt i shelteret, da vi gik til køjs. 



Vi vågnede til regn. Udsigten fra den tørre shelterplads ud mod søen og det nederste af haven, gennem dråberne var så smukt, at jeg blev siddende lidt, inden jeg stod op og fandt ind i huset og ud under overdækningen og morgenmaden, der allerede stod klar. 

Tak for nu, siger jeg bare, og ved endnu ikke om jeg kan være med næste år. En fødselsdag kunne godt stå i vejen. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar