mandag den 29. juni 2020

De bedste af de små


Ferien blev startet med bravour.

Lørdag stod der Rose på programmet. I dag var det Oscars tur. Det var godt at se dem begge to, for ferietid betyder også at der går noget nær fjorten dage, før jeg ser dem igen.

Rose er ved at holde op med at sove, og øver ingen brug af ble. Lige om lidt venter børnehaven, og så skal man ifølge barnet kunne stå på et ben og bruge underbukser. Det med det ene ben har hun mestret længe.

Vi gik en lang tur. Tøsebarnet gik selv det meste af vejen og ville mægtig gerne løbe. Jeg havde en følelse af at gentage mig selv i det uendelige, da jeg igen og igen kunne sige, at det ikke duede at løbe ude ved vejen, men vi skulle nok finde et sted, hvor hun kunne løbe.

Stedet blev Søndermarken og barnet løb og løb og løb. Alligevel blev hun ikke træt.

Ude af Søndermarken, og næsten hjemme, mødte vi en tom studentervogn. Sådan nogle er spændende. Hun har brugt de sidste dage på at råbe: De kommer, de kommer, og løbe hen til vinduet, hver gang hun hører dem. Med udsigt til Vesterbrogade kommer der en del vogne forbi. Alligevel når hun ikke at se dem alle.

Nu stod den her, og alle de glade studenter var på vej tilbage. Altså stoppede vi og kiggede. Jeg sad på hug, så længe at mine knæ næsten ikke kunne længere og Rose vinkede alt hvad hun havde lært til hele flokken. En enkelt pige så det lille barn, og løb hen med en karamel, som siden blev både knuget og kigget spændt på, mens flokken kravlede op i vognen igen.

Endnu et par tøser kom nærmere og gav highfives, mens barnet glædestrålende befandt sig midt i begivenhederne og barnemoderen stod bagved med klapvognen og tænkte på håndsprit. Da vognen endelig kørte og de sidste vink var givet, gav hun efter og sad i klapvognen med sin karamel resten af vejen hjem.

I dag havde Oscar heller ikke sovet, men det er vist lidt for tidligt at praktisere manglende middagslur, hvilket også lod sig mærke i løbet af aftenen.

han er svært glad for brandbiler, så i stedet for at lege - noget der ellers står højt på listen - endte vi med at sidde og se på videoer af udrykningskøretøjer med lyd og alting. Der ligger en del på Youtube.. hvis nogen er interesserede.

Emilie forsøgte at finde en tegnefilm med en brandbil, men det var ikke godt nok.

Vi overvejer kraftigt at besøge den lokale brandstation.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar