onsdag den 10. juni 2020

Confluent Lace Socks


Da Amalie havde fødselsdag - for godt en måned siden - lovede jeg hende strømper. Amalie valgte farven, jeg bestilte, og i går kunne jeg, på min fødselsdag, give hende et par færdige strømper, som hun synes var vildt flotte.

Så bliver jeg glad.





Resten af garnet er allerede integreret i det hæklede evighedstæppe og jeg kan sætte kryds ved endnu et projekt.

Og fik gjort op med at have to par strømper i gang på samme tid. Det er ikke det mest geniale, og noget jeg skal huske ikke at gøre en anden gang.











Design: Confluent Lace Socks af Very Busy Monkey.


Garn: It's for socks fra It's Yarn i farven Dronningens Buket.

Der gik 60 gram til et par strømper.


Pinde: 2½ mm - Addi CraSy Trio metal.


Størrelse:Jeg strikkede opskriften efter 64 masker og foden som en størrelse 37.





Bemærkninger: Amalie har en smal og ikke særlig stor fod. Den mindste størrelse svarrede til 64 masker, og jeg kunne ikke umiddelbart finde ud af at lave mønstret smallere.

Altså slog jeg op og strikkede efter mindste størrelse indtil hælen var rundet. En hæl som vist ikke er helt efter mønstret. jeg valgte at strikke rib med drejet ret (drejet vrang fra vrangsiden).

Jeg tog ind over svangen til der var 28 retmasker under foden (+ en vrangmaske i hver side, som jeg lod blive sammen med mønstermaskerne over foden, indtil tåen. Fordi det er så meget nemmere kun at skulle strikke ret og ikke skulle huske en vrangmaske i hver side)

Før jeg startede tåen, flyttede jeg de yderste maskerne fra overfoden til underfoden og strikkede 4 gange 2 ret sammen, for at få samme maskeantal over og under foden.

Tåen lavede jeg helt som jeg plejer.





Har du lyst til at se flere billeder af strømperne, kan den ses lige her på Ravelry.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar