mandag den 5. september 2016

Udfordring modtaget


Når Knitwork16 om bare ganske få uger slår dørene op, skal jeg ikke kun ind og kigge.


Kulturhuset Indre By


Næh, jeg skal have computeren under armen  og et skarpt opladet kamera om halsen. Jeg har sagt ja til at liveblogge fra festlighederne. En udfordring, som måske ikke lyder af meget, men som er stor nok til at jeg sagde ja. Jeg kan nemlig på forhånd se mange personlige udfordringer, som bliver en smule grænseoverskridende.

Når jeg tidligere har været af sted på sådan nogle store spændende steder med masser af mennesker, masser af inspiration og spænding i lange baner, tager jeg sjældent billeder. Se bare hvordan jeg kom hjem fra Todbjerg uden et eneste billede. Det er der to grunde til. For det første glemmer jeg det af ren glæde over alt det spændende jeg ser, for det andet synes jeg det er voldsomt grænseoverskridende at tage billeder af fremmede, for ikke at tale om fremmedes varer.

Det sidste bliver nok den største udfordring. Også selvom jeg har svært ved at forestille mig, at nogen vil sige nej til at jeg må tage billeder. Altså foregår det meste nok i hovedet på mig selv. Det gør bare ikke udfordringen mindre.


Kulturhuset Indre By


Til aften var jeg sat stævne i Kulturhuset på Charlotte Ammundsens Plads, hele programmet blev foldet ud, der blev fortalt levende og med store armbevægelser. Spørgsmål blev stillet og svaret på, muligheder lagt frem og tiden fløj. Det bliver stort og jeg glæder mig til at se Kulturhuset Indre By omdannet til et mekka for garnhungrende, strikkeglade besøgende, der får så meget mere end bare garn og strik.

Jeg har meldt mig til to workshops og ser frem til at lære nyt, jeg ganske sikkert kunne have lært ved at prøve selv, men som bliver så meget mere hyggeligt i andres selskab. Jeg glæder mig til at lytte til musik, høre spændende foredrag, håbe på tid til massage og bare nyde det kæmpe arrangement Carsten og Kristina disker op med.


Og bæver lidt over hvad jeg har rodet mig ud i.

Men glæder mig til udfordringen.


6 kommentarer:

 1. Det er en udfordring, jeg er sikker på, du kan klare! God fornøjelse med det.
  Det er et meget spændende program!

  SvarSlet
 2. Tak for tiltroen Anette, jeg har nu alligevel en smule sommerfugle i maven.
  Og programmet bliver bare endnu mere spændende, når det bliver foldet ud sammen med tanker bag :)

  SvarSlet
 3. Det glæder jeg mig til at følge, det bliver da så god en oplevelse for dig og også for os. Nyd det ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, jeg skal nyde alt hvad jeg kan :)

   Slet
 4. Hvor lyder det spændende, jeg synes, det er stærkt, du har sagt ja til udfordringen

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert, da det pludselig blev officielt, kan jeg godt mærke endnu flere sommerfugle. Omvendt bliver jeg også mere og mere glad for at have sagt ja :)

   Slet