fredag den 23. september 2016

Starten er gået


Fredag er starten på #knitwork16. Lona, Helle og jeg havde sat hinanden stævne i Indre By Kulturhus, til afhentning af armbånd, indsnusning af stemning og snak i lange baner.

Her er altså hyggeligt.


#knitwork16

#knitwork16

#knitwork16


I de tre haller med stande er standeholderne i fuld gang med at sætte op, der debatteres om det ene og det andet, travlheden lyser ud af de fleste, mens der rettes til, stilles op og gøres plads til det hele.

Mellem husene af træ, der virker vildt godt som afgrænsning af de enkelte boder, står bunker af papkasser, giner og garn i store mængder, der skal finde på plads inden boderne er færdige.

Det bliver så fint, og jeg glæder mig til at se det hele, når de er færdigt og åbner i morgen.

I cafeen er, stemningen helt anderledes, her er stille, snakken går livligt, der hygges, strikkes og glade stemmer lyder fra bordene, hvor grupper har slået sig ned med strikkepinde og hæklenåle.


#knitwork16

#knitwork16

#knitwork16


Vi listede ind i hallerne, spurgte pænt de fleste steder, fik som oftest lov og fik hentet et par stemningsbilleder fra det igangværende arbejde. Tilbage finder jeg computeren frem, stiller op og gør klar. Vi snakker videre, hygger mellem computerkablerne og jeg får skrevet de første linjer.

Da Annette Danielsen dukker op, og skal stille stand op, der hvor vi sidder, bryder vi op, flytter rundt og nu sidder jeg midt i cafeen, omgivet af borde og stole på afveje, mens reoler bliver båret ind, stillet op og gjort klar.


I morgen går det løs.


4 kommentarer: