lørdag den 24. september 2016

#knitwork16


Jeg er tidligt af sted. Usikker på hvor lang tid, det vil tage at komme ind. Det viser sig at der er masser af tid.


Knitwork16


Udenfor skinner solen, bogdamerne er i fuld gang med at pakke ud, og gæsterne falder med det samme over spændende bøger med strik. I containervognene i gården, der skal rumme de mange workshops er underviserne ved at gøre klar. Der er tændt op i grillen, og min mave husker jeg ikke fik morgenmad inden jeg tog hjemmefra. Jeg er elendig til at spise morgenmad. Jeg glemte at pakke ekstra til dagen, men mon ikke jeg overlever. Jeg tror det.

Jeg har meldt mig til en workshop, der starter klokken ni. Jeg skal lære tunesisk hækling. Jeg kunne helt sikkert sagtens finde ud af det ved egen hjælp, men jeg fik lyst til at sidde mellem andre, hygge med hakkenålen og forhåbentlig få noget med, jeg ikke selv ville have fundet frem til.

Om jeg nogensinde skal gøre det i tunesisk hækling er en helt anden historie. Men viden er guld, og jeg vil gerne kunne det hele.


Knitwork16

Knitwork16


Kulturhuset vågner stille op, ved bordene sidder damer med kaffe, de sidste boder bliver febrilsk sat op, og inden længe vil stedet summe af aktivitet.

Jeg sidder i et hjørne, fisker chokolade op af tasken og nyder at opleve morgenstemningen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar