søndag den 4. september 2016

Gaveregn #1


Når Violykke bruger oceaner af tid og når alle mulige (og umulige) giver skønne gaver til uddeling mellem de heldige, skal der selvfølgelig takkes, hvor takkes skal.


Gaveregn

Gaveregn


Jeg har været til blogtræf hos Violykke før, og sidste gang kom jeg hjem med skønt garn fra Kauni, der blev omsat til en cardigan til Emilie. Denne gang var gaverne om muligt endnu skønnere, og jeg synes der skal laves tre seperate indlæg. Bare for at vise de skønne sager frem på bedste vis.

Fra Havrebjerggård var jeg den heldige modtager af et nøgle strømpegarn og en lille flaske til at sætte dutter under strømper. Vildt sjovt – synes jeg, men tænker at de nok vil gøre sig bedst på små strømpestørrelser. Om ikke andet, så bare fordi det vil tage en uendelighed at sætte prikker på underfødder i voksenstørrelse.

Meen - mon ikke også det skulle være til at finde en aftager i mindre størrelse.


Gaveregn

Gaveregn


Alle de skønne gaver, kunne hjemføres i det fineste net, Violykke har fundet en gang - det er en helt anden historie, som ikke tilkommer mig at fortælle. Men nettet er skønt og nede i havde Violykke stoppet kort og visitkort fra mange af de glade givere. Altså god mulighed for at klikke sig rundt på nettet og blive inspireret.

Nettet er fra Smag på Aarhus og på bagsiden står de skønneste liner med udgangspunkt i gamle lovord. I disse plantefarvningstider får ordene helt ny mening, og jeg får lyst til at gå ud i naturen og fylde nettet med plantedele, der kan farve.


Gaveregn


2 kommentarer:

  1. Det ser ualmindeligt lækkert ud! Herlige gaver. Den der cardigan til Emilie er også rigtig fed - både farver og design!

    SvarSlet
    Svar
    1. Og Christunte, den bliver flittigt brugt :D

      Slet