torsdag den 7. april 2016

Mere glasur på keramik


Mens jeg ser frem til en weekend, der nok kræver træthed lørdag, men som ikke har plads til den slags trivialiteter, tænker jeg også tibage på sidste weekend, der ikke kun gav plads til broderi.


glasur4


Lørdag jeg havde jeg bestilt plads hos Creative Space – igen – fristes jeg til at sige. Emilie så sit snit til at tage med, og dermed endte vi endnu en gang i de hyggelige lokaler på Gammel Kongevej.

Mens Emilie havde lært fra sidst, og nøjedes med en morgenmadskål – som hun kaldte den - havde jeg gang i noget der var en hel del større. Jeg er inviteret til en af den slags fester der kræver at gaver medbringes. Gaver der gerne må være unikke, langtidsholdbare og give minder om en dejlig dag.

Det var deromkring tankerne om unika og keramik dukkede op.

Der er super hyggeligt hos Creative Space. Det er afgjort et besøg værd. Jeg er slet ikke færdig. Emilie er slet ikke færdig. Hylderne herhjemme, er til gengæld knap så imponerede over udsigten til mere. Men det vælger vi at være ligeglade med.

Jeg endte med at have mere travlt end først antaget. Altså blev billeder nærmest en by i Rusland – det gør mig ikke mindre spændt på resultatet.


glasur2

glasur1


Forresten har jeg bestilt tid til endnu en gang, for der venter flere fester med krav om medbringelse af gaver. Næste gang bliver det uden Emilie, for hun vil hellere tjene penge. Det kan jeg ikke hamle op med.

Jeg tager mig selv i at overveje hvorvidt det bliver lige så hyggeligt at sidde der alene… Jeg er ikke helt sikker.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Violykke, jeg er sikker på at du vil kunne frembringe de fineste sager med violer :)

      Slet