tirsdag den 15. august 2017

Rum for rum


Jeg var tidligt oppe i morges.







Da klokken slog syv, stod jeg klar i skolegården sammen med et par flyttefolk, der skulle tømme containeren, der de sidste to måneder har indeholdt den nedpakkede del af Klubben. Hele hobbyrummet, computere, sofaer, bordfodboldbordet og andet jeg havde glemt vi havde.

Mit job var at pege, men det føltes for dumt at stå der uden at lave noget, så jeg bar lette ting, mens flyttefolkene tog sig at de utallige flyttekasser, vi fyldte inden sommerferien, møbler og de tunge ting.

I det kommende Discorum var slutrengøringen i gang. Her skulle den store sofa ind. Jeg havde ikke andre steder at stille den, så indtil gulvet var vasket, endte den med at stå i skolegården. Flyttefolkene havde gerne flyttet den ind, men jeg ville hellere have gulvet vasket, og en sofa i tre dele er ikke det sværeste at flytte tre meter gennem en dør.

Hvor tit oplever man måske en sofa midt i skolegården? Der var rift om pladserne mellem frikvartersramte skoleelever undervejs.





I Hobby startede vi godt og fornuftigt ud. Ting blev sat, så det vil bliver lettere for os at pakke ud. Indtil ting blev mange, fornuften forsvandt og det blev sværere og sværere at finde plads. Da Henrik dukkede op, fik vi sat de fire store skabe på plads. Flyttefolkene havde ellers forsøgt, men vi kunne ikke finde soklerne. Jeg blev i tvivl - gad vide om vi stadig havde soklerne? De fire skabe har været gennem mange flytninger. .. Og hvorfor lå der fire lægter pakket med i containeren? Kunne de havde været brugt som sokler?

Jeg skrev til Henrik. Det mente han ikke. Før han stod der, og godt kunne huske noget om... De fire lægter passede perfekt. Skabene blev hurtigt sat på plads, og ved siden af var der præcis plads til skufferne, der rummer mange hobbydimser.

Ved en anden væg, fik vi monteret stigereoler, og så var tiden gået.







Senere var der tid igen, og da ungerne kom, havde Louise og jeg været i kælderen og fundet flere stigereoler. Vi henter dem med en vogn i morgen. Til det nye Hobby er der lille depot, der før blev brugt til at låse musikanlæg og discolys inde. Nu kan få et hobbydepot, vi tænker reoler fra gulv til loft, overskuelighed og muligheden for at låse af.

I den anden ende af Klubben, var det nye Discorum udstyret med den store sofa og bordfodboldbordet. Playstationen der gennem sommeren har været midtpunktet i barområdet - og efter skoleopstarten viste sig noget højrøstet, havde også flyttet plads til det nye Discorum. Det med disco må vente lidt endnu.

Og pludselig var det børnevenlige område af Klubben udviddet med cirka hundrede procent. Det var en fornøjelse at se børnene indtage det nye rum (og forundret konstatere at Hobby pludselig var fyldt med møbler og flyttekasser.

Det bliver sjovt - sådan at åbne rum for rum, indrette flytte ind og samtidig have børn omkring.

Jeg gætter på at fællesrummet med fællesskab, billard og bordtennis bliver klart inden vi for alvor kan rykke ind i Hobby.







Anders fandt en gang en lille undseelig plante og plantede den forsigtigt i en potte på altanen. Da vi fik have, lod han planten flytte med, brugte den som bunddække og i år valgte den (ud over at sprede sig alt hvad den kan) at blomstre. 

Fra fint lyserød, over lilla til stærk gul.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar