tirsdag den 11. august 2015

Regn


Jeg vågner til regn, torden og mere regn.


Regn på altanen


Et kort øjeblik tænker jeg at vælge kyllingemetoden, droppe cyklen, finde paraplyen og bussen. Det bliver ikke nødvendigt, regnen er stoppet. Her er stadig overskyet og luften er frisk, og tanken om en tur på cykel er ikke længere afskrækkende.

Vi har ventet længe på regn. Den er lovet flere gange, uden rigtig at vise sig. Den er velkommen, og den friskhed, der nu ligger i luften føles svalende efter mange dage med trykkende luftfugtighed og varme i rigelige temperaturer.

Jeg kan godt lide varme, jeg kan godt lide sommer og jeg kan godt lide lyse nætter. Men jeg kan også godt lide regn, der klarer op, giver ny næring og somme tider kan føles mere end velkommen.


Regn på altanen


Jeg har god tid, inden jeg skal af sted. Noget der føles som alt for god tid. Med det nye skema er tirsdag personalemødedag. Personalemødedage plejer at være tidlige, men med nyt skema er det også lavet om. Personalemøder kan ligge senere end de plejer, og vi kan stadig nå det vi skal. Det føles mærkeligt, og jeg går rundt med en følelse af at være for sent ude.

Måske jeg lige skulle snakke lidt med opvaskemaskinen. Nu jeg har god tid. Og planlægge noget aftensmad. Vi bliver vel sultne engang, når klokken har slået fyraften og jeg er hjemme igen. Eller kigge lidt på bunken af vasketøj. Det er en ongoing aftale, der aldrig rigtig bliver færdig.

Alle tre muligheder har et vist potenciale.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar