mandag den 10. august 2015

Helt færdig


Første dag efter sommerferien er slut. Det var jeg også, da jeg nåede hjem.

Jeg troede jeg skulle sidde og strikke lidt i sofahjørnet. Det skulle jeg ikke. I stedet faldt jeg i søvn. Sov. Længe.


Bornholm - april 2015


Dagen har været skøn.

Jeg har snakket med kolleger. Alt for lidt snak, vi er slet ikke færdige. Så er det godt, der ligger mange dage foran os.

Første skoledag er fotodag for de ansatte. Ikke alle kommer til tiden, og flere gange troede vi os placeret, da nye dukkede op. Den sidste kom ikke med på billedet – nu var det altså taget.

Jeg har leget med mine ældste elever og en enkelt har smurt glasur på en lerskål. Jeg startede projekt lerskål inden ferien, men jeg ved ikke nok om ler og teknik. Det jeg satte dem til, kunne leret ikke klare, kun to skåle overlevede en ellers meget langsom tørresproces. De to skåle skal ikke snydes for glasur.

Jeg har været en tur forbi min nye klasse. Dem jeg slet ikke kender, men som også skal med på lejrskole. Vi så film. Et enkelt afsnit af De unge Fiskere. En lærerkollega kender nogen med adgang til en af landets største trawlere. Er den i havn og klapper alting, får vi lov at komme ombord, når turen går til Vendsyssel. Der var fnisen af den jyske udtale, men ellers så de ud til at følge med.

Vi nåede også ud, lavede en enkelt samarbejdsøvelse – og jeg øvede navne. En enkelt havde svært ved at forstå at jeg vidste hvad han hed. Jeg synes det var meget naturligt, når nu de andre havde sagt hans navn temmelig mange gange…


Bornholm - april 2015


Bagefter var der SFOtid, og tid til de små. Hobby havde besøg. Ikke af mange, men nok til en smule hektisitet. Mon ikke resten dukker op, når de opdager muligheden. Jeg tror mange af de små havde mere travlt med at udforske end med at sidde stille.

På vej hjem nåede jeg at finde et par sko. Jeg mangler noget terrængående og fornuftigt til sand. En lejrskole i Lønstrup er lissom ikke rigtig uden besøg ved både Råbjerg Mile, Grenen og Rubjerg Knude.

Jeg har udstyret i orden nu.

Og glæder mig til en ny dag.


2 kommentarer:

  1. Kan nu godt forstå du er træt ! Sikke mange menneske møder og indtryk :) Dejligt du er glad for det du gør :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Miri, somme tider overrasker det mig, hvor glad jeg er for det jeg gør :)

      Slet