lørdag den 8. august 2015

Morgenstribestrik


Jeg er tidligt oppe, og striberne af restegarner er på vej mod en kant og en aflukning. Der er stadig restegarn i bunken og endnu et sjal i tankerne.


Stribestrik


Jeg plejer ikke at vågne helt så tidligt i weekenderne, men en uge med tidlige mødetider har sat spor. Jeg er gået tidligere i seng og har været tidligere oppe. På mandag vender jeg tilbage til normalen. I en hel uge.

Jeg ved godt at mødetid klokken otte i manges ører ikke er tidligt. Men tolv år i en skolefritidsordning med mødetid omkring middag sætter spor. Min rytme er en anden end de flestes. At skulle være klar og ud af døren til klokken otte, er afsindig tidligt i min verden.

I dag kan jeg strikke. Sætte mig og nyde morgenen, bruge den tid jeg har lyst til og måske endda nå at lukke det ene sæt rester af og slå op til nyt. Jeg har ikke hele dagen, og der er mange masker efterhånden. Det tager hurtigt over ti minutter at nå fra den ene ende af pinden til den anden.


Stribestrik


Med planer om otte eller ti pinde mere, er afslutningen ikke lige om hjørnet.

Og lørdag ligger ikke helt planløst hen. Anders og jeg er inviteret ud i eftermiddag og aften. Vi glæder os. Begge to.

Men lige nu er morgenen jomfruelig og jeg kan fylde den med alt det strik jeg har lyst til.


8 kommentarer:

 1. dejligt med en sådan morgen og smukt strikketøj, sådan nyder jeg også min morgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det er god måde at nyde morgenen :)

   Slet
 2. Hvor ser det dejligt ud, jeg elsker din måde at bruge rester på. Jeg er sikker på, det bliver rigtig dejligt når det er færdigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Britt, jeg tror også det bliver dejligt :)

   Slet
 3. Ja de sjalspinde kan være lange, men så er det skønt at kunne sidde og se på de dejlige farver, ikke? Jeg føler med dig i forhold til kl. 8.00 - det er tidligt, når man har en anden rytme - det af en af de bedste ting ved at være blevet selvstændig, at jeg selv kan bestemme min åbningstid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikkeheksen, selvstændighed tiltaler i svær grad. Jeg ville bare være bange for at glemme tiden.
   Jeg kan godt lide brede sjaler, men god plads til at vikle om halsen. Det kræver de lange pinde og jo det er skønt at kunne se på farverne :)

   Slet
 4. Glæder mig til at se de striber færdig :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, jeg tror det bliver godt :)

   Slet