torsdag den 10. juni 2010

Fængslet


En stk smadret pensel...


Man kan da ikke have en westernby uden et fængsel.. tænkte jeg og sagde det højt.. Du laver bare et sagde min chef.. og så kunne jeg jo bare have ladet være med at sige noget.. eller noget.

Det var faktisk lidt det samme med avisen, som jeg lige synes burde trykkes i et enkelt eksemplar til mit trykkeri.. altså min bod, hvor folk kan få lavet en wanted-poster af sig selv.. men det eneste sted derude westpå, med mulighed for trykkevirksomhed, det må have været den lokale avis.. God ide sagde min chef.. men den skal da trykkes i et stort oplag og have programmet og andre praktiske oplysninger på bagsiden…


Fængselscelle


Min søde kollega er heldigvis ikke sådan at slå ud, så da han alligevel skulle både save og hamre i aftes, og han lige fandt en gammel ribbe, der kunne laves om til fængselstremmer, skulle han nok klare det praktiske i den sag.

Imens fik jeg skrevet syv vanvittige artikler med udgangspunkt i boder og optrædende til tirsdagens marked og sat det sammen til noget der ligner en vaskeægte nyhedspamflet fra det Vilde Vesten.

Da jeg ankom i formiddags var ribben skiftet ud med brædder og en gammel plade, der alligevel stod i vejen og resten af dagen stod i malingens tegn.

Med fare for at bryde med Jante, synes jeg faktisk det er blevet mere end bare godt. Og helt ærligt ansigtsudtrykket hos drengen, der hele dagen havde siddet på den anden side af skærmen og spillet X-box og kun havde set den tomme baggrund, var det hele værd.


fængelscelle


I morgen venter atter en dag og overnatning i telt og grill over bål, hygge og uhyggelige historier.. bl.a den om kæmpeedderkoppen, der bor nede blandt træerne ved bålpladsen... Så godt vejr ønskes - Tak!

6 kommentarer:

  1. Ud med Jante...hvor er det flot :-)

    SvarSlet
  2. Jante kan godt holde sin mund lukket, for den er blevet rigtigt flot.

    SvarSlet
  3. Hold op, du får en masse fra hånden :)

    Jeg sender lige en måneskinsnat til jer, mens jeg glæder mig over at det ikke er mig, der skal høre edderkoppehistorien!

    SvarSlet
  4. Jeg er ret tilfreds med mig selv - tak for roserne :)

    Mette, jeg håber så meget det bliver godt vejr i morgen.. det er bare sjovest :)

    SvarSlet
  5. Man skulle jo næsten tro, at du var uddannet indenfor sådan noget male-kulisser-noget :)
    Det blev rigtigt flot - og jeg håber virkelig at vejret ændrer sig fra det "strålende" vi har lige nu.
    KH FP

    SvarSlet
  6. Næ det er jeg nu ikke Frau Putz, men jeg synes det er sjovt :) .. og vejret, det håber jeg også ændrer sig, selvom der vist ikke er det store håb.

    SvarSlet