lørdag den 12. juni 2010

Seje Unger


teltnedlægning


Selvom dmi lovede regn hele aftenen, var alle med på at selvfølgelig skulle vi som udgangspunkt sove i telt.. med mulighed for at flytte indendørs, skulle det alligevel blive for meget.

Sådan blev det, og ingen rykkede indendørs. der er et stykke fra Caféen til teltpladsen, så hurra for min søde kollegas christianiacykel, der troligt bringer både, bagage, mad og telte frem og tilbage.

Teltene blev rejst, de fem store fik sat to sammen til et og alt nåede i tørvejr inden de første dråber faldt.

Som et afbræk i den gængse tradition undlod vi mad over bål og fandt i stedet en af de store grill frem og fik gang i den under halvtaget. Stående i læ fik alle grillet spyd med lige det på, de helst ville have. Bagte kartofler, grillede majs og de flutes jeg fik bakset sammen, da vi havde glemt at købe, fungerede som tilbehør sammen med salat og vand.

Som endnu et afbræk i traditionerne satte vi os indendørs, mens vi spiste. Siden undrede vi os over hvor regnen blev af, tjekkede endnu engang hos dmi, der nu kunne melde om enkelte dryp, hvorefter der kom gang i bålet, slik og sodavand.

Da der kun var gløder tilbage fandt vi endnu engang spydene frem og ristede skumfiduser, som det hør og bør til vores overnatninger.

Selvom vi gik fri af regnen, har vi oplevet bedre og varmere vejr sådan en juninat, og inden vi så os om sad vi alene tilbage mens ungerne havde fortrukket til teltene. Det lod vi os ikke sidde overhøring, og skydte os at pakke sammen, byde godnat og trække i soveposerne.


bål


Siden blev det morgen med strålende sol, boller blev bagt, unger blev vækket og telte slået ned. Nu hænger de til tørre inden vi mandag pakker sammen for alvor, og jeg lige skal overveje hvilke jeg skal låne til sommerens telttur… nu er de set i aktion og de ser alle hele ud.. Hmmm hvilket eller hvilke vil være bedst…

Hjemme har Ungersvenden bænket sig foran computeren, Tøsebarnet (med min velsignelse) indtaget fjernsynet, og lige om lidt ligger jeg under dynerne og satser på lidt mere søvn.

Hyggelig og fantastisk oplevelse… men hvor bliver jeg træt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar