fredag den 13. februar 2009

Overnatning


Så blev Emilie hentet.
De har haft overnatning i klassen, både som afslutning for dansklæreren, der går på barsel, og som afslutning inden vinterferien.

Ungerne var glade, og så gerne flere overnatninger, mens lærerne så lidt matte ud og snakkede om længsel efter bad og søvn. Det lyder helt som det skal være.

Og så er der ferie. En hel uge, som skal tilbringes hos far. Om de bliver der hele ugen er vist stadig lidt uvist, i hvert fald har de på skift snakket om de nu også SKAL være der hele ugen.

Det er ikke længere væk, end en beslutning hurtigt kan tages om både det ene og det andet. Jeg er her, jeg skal ingen steder, bortset fra arbejde, så de skal bare føle sig velkomne :)

4 kommentarer:

  1. Dejligt at de har den mulighed og frihed :-)

    SvarSlet
  2. For mig er det naturligt, jeg er ikke helt sikker på det også gælder faderen.
    Jeg voksede op omgivet af gamle hippier, gik på lilleskole, hvor alle forældre, også mine egne (i hvert fald med tiden) blev skilt.
    Det gav os en indfaldsvinkel til det at være skilsmissebarn, som jeg egentlig tror har været ganske sund for os, når vi nu var i situationen :)
    Og det betyder helt klart, at når jeg og mine børn nu står i samme situation, har jeg mange af de tanker der dengang blev tænkt med mig :)

    SvarSlet
  3. Det lyder hyggeligt med overnatning i klassen! Mon ikke det ryster ungerne godt sammen? Og det er dejligt at høre, at I har det så fleksibelt, at dine børn selv kan bestemme, hvornår de vil hjem til dig igen.

    SvarSlet
  4. Sådan en overnatning er helt sikkert godt for det sociale i klassen. Ligesom fødselsdage og den årlige hytteture vi holder for børn og forældre.
    I forhold til fleksibiliteten, er det vist mest mig, men jeg kan mærke på barnefaderen, at efterhånden som ungerne bliver ældre, får de også mere indflydelse.. I hvert fald små skridt i den (efter min mening) rigtige retning :)

    SvarSlet