mandag den 23. februar 2009

Oprydning

tøj

Måske i virkeligheden snarrere udrydning!

Bevæbnet med en kande the, har jeg brugt morgenen til endelig at få ryddet ud i mit tøj.

Om jeg har for meget tøj, eller for lidt plads vil jeg lade stå hen i det uvisse. Men at der ikke længere var plads til det jeg havde, og efter at have overtaget en del andre steder fra, var det tiltrængt at få ryddet ud.

Nu er der plads igen, skabe og skuffer kan lukkes og der er luft om stablerne. Drømmen om at omdanne endevæggen til hylder og bøjlestænger, med plads til det hele popper igen op – og en dag, en dag skal det nok lykkedes.

Lige nu overvejer jeg hvordan, jag skal få fragtet den store blå IKEA-pose, jeg lige har fyldt med tøj, til den nærmeste genbrugsstation. Som første del af løsningen, ryger den en tur i kælderen, så finder jeg nok råd en dag.

Imens glæder jeg mig over mine luftige skuffer, der igen kan rumme drømme om nyt tøj!

6 kommentarer:

  1. Følelsen er skøn - jeg tog den lette variant i går og rettede op på eksisterende stabler. Jeg burde nok i øvrigt snart sortere lidt igen...

    SvarSlet
  2. Åh... det har trukket ud Stine, og så det var det så nemt og helt vildt lækkert, da jeg først kom igang :)

    SvarSlet
  3. Ak ja, hvem kan ikke nikke genkendende til det dilemma. Jeg kan... God du fik ryddet ud, så der er plads til nyt:)

    SvarSlet
  4. Jeg smider ofte ud og er også nødt til at gøre det med husbondens tøj - han gemmer alt tøj. Mit princip er en skjorte ind - så skal en ud.... Eller har du noget tøj du ikke har brugt det sidste år så er det ud......

    SvarSlet
  5. Det var rigtig lækkert Oline :)

    Marianne gid jeg kunne finde ud af at gøre det hen ad vejen. Jeg gemmer også alt for meget, men nogengange får jeg nok, og så sker der noget :)

    SvarSlet
  6. Åh den dårlige samvittighed... Jeg gemmer også alting! Jeg kan sagtens se, at det nogle gange tager overhånd. Jeg smider bare så nødigt noget ud :) Men jeg trænger virkelig! Snart bytter vi værelse med den førstefødte, som trænger til mere plads. Så bliver jeg tvunget til oprydning - eller snarere, som du siger - udrydning :)

    SvarSlet