torsdag den 12. februar 2009

En dejlig dag


Det blev en lang dag i går.
Drengebarnet mente ellers at fødselsdage bør udløse fridage, det mente moderen ikke. I stedet stod jeg tidligt op, ristede boller, lavede the og dækkede morgenbord.

Bukserne blev pakket ud, og straks indtaget - jo de varmer godt.
Afsted til skole, med tasken fuld af fødselsdagsfestinvitationer. Det viser sig de glade modtagere, mener Daniels fødselsdage er de fedeste i klassen - på den anden side, er vi vist også de eneste der har mulighed for at bruge de lokaler jeg til dagligt arbejder i, og tilbyde både billard, boldspil og karaoke udover dans, musik og hygge i sofaerne for endelig at ende med overnatning i et rum fuld af bordtennis og billard - men hvad gør det, når man er teenager og alligevel ikke skal sove :)

Efter skole, kom han forbi samme Café og delte de sidste invitationer ud, spillede computer og sloges med sne, inden han overvejede om han skulle tage med en af vennerne hjem eller det planlagte restaurantsbesøg - maden vandt.

Han havde ønsket at spise kinesisk (personligt synes jeg det var trist, for vi har en fantastisk Thai-restaurant, ikke ret langt væk - men det duede ikke, det skulle være kinesisk). Vi endte med en længere bustur med indlagt skift, før vi fandt det gode sted. Fødselsdagsbarnet var glad og vel hjemme igen, fik han lov at invadere min computer og spille WoW, lige til han blev sendt i seng - længe inden var jeg krøbet i seng, og vistnok også faldet i søvn :)

Så alt i alt - en god fødselsdag :)

2 kommentarer:

  1. Så vil jeg også synes det er en fed fødselsdag. Sådan nogle lokaler skulle være til genlige for alle. Godt det blev en god dag.

    SvarSlet
  2. Jeg gruer også for den dag, jeg ikke længere har mulighed for at låne lokalerne, og i stedet er henvist til en lille tre-værelses :)

    SvarSlet