tirsdag den 17. februar 2009

Biografmørke og forårspletter


Nej at strikke ret, vrang og striber er ikke godt at kombinere med biografmørke. Næste gang må jeg fluks opfinde noget glatstrik!

Jeg behøvede nu ikke strikketøj, for at være underholdt. Karla og Katrine er en helt igennem socialrealistisk film, med masser af humor og finurlige indlæg. At vi dækkede en aldersgruppe fra omkring 6 til 68, gjorde kun oplevelsen bedre.

Alt afhængig af hvor i livet vi er, var reaktionerne helt forskellige, hvor nogen grinede, synes andre det var forfærdeligt og hvor nogen synes det var forfærdeligt, synes atter andre noget helt andet.

Der var skønt ude - den høje klare blå himmel, tyk sne og bidende frost, og et planterige, der trodser selv de bedste intensioner om vinter - foråret er på vej, hvad enten Snemand Frost eller Isdronningen vil have det eller ej.

Alle steder dukker det frem. Som knopper på træer og buske, som fuglesang fra fugle der stadig er svære at få øje på og ved de farveklatter naturen stædigt har holdt fast på gennem hele vinteren, og som nu lyser dobbelt op.

Der er smukt derude og mine fingre frøs til is, da jeg håndterede kamera uden handsker, men de kan varmes igen og nu, vel inde venter snart en kandefuld the og sorte tilfældige striber på den røde overdel til Emilies udklædning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar