mandag den 2. februar 2009

Effektivitet


Efter sidste uges sygdom og hvad der ellers følger, trængte hytten allerede til en omgang inden vi tog til Jylland. At lejligheden i vores fravær, har været invaderet af tre teenagere, der på skift og sammen har sovet og spillet computer, har ikke gjort det bedre.

Efter skoleafgang i morges, tog jeg beslutningen og har i løbet af de sidste timer klaret opvasken, støvsuget, strøget og ryddet så vi nu kan se både gulve og borde.

Jeg er et rodehoved, det indrømmer jeg gerne. Jeg holder meget af orden, det betyder bare ikke her er særlig meget af det. Og mens støvsugeren lystigt klarede en del for mig, ønskede jeg for hvem ved hvilken gang en husalf, der bare klarer det hele.

For selvom orden og rengøring er fantastisk, når det er klaret, så har jeg så uendelig mange andre gøremål, der er så meget mere spændende og vigtige at kunne jeg klare mig uden alt det huslige, gjorde jeg det gerne.
Men sådan virker det ikke og husmodergenet trænger da også igennem i ny og næ, og sørger for at køle- og køkkenskabe er fyldte, at vi har rent tøj og der om ikke andet er en nogenlunde orden og renhedsgrad rundt om os.

Så dagens gode gerninger er gjort op, og nu er det tid til lidt stilhed inden arbejdsdagen for alvor går igang.


Den ene hyacint er kommet frem i lyset, mens den anden stadig kæmper med det store spørgsmål, om den nogensinde bliver andet end en lille sart grøn ansats til noget der kan blive stort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar