mandag den 18. december 2023

Masker på en søndag - Uge 50

 

Ugen kort:

  • Emilie hentede Oscar mandag i stedet for tirsdag, Forældrene havde årsdag, og ville gerne fejre. Vi ville gerne have en overnattende gæst.
  • Jeg føler mig så velkommen på ny arbejdsplads, og glæder mig til for alvor at komme i gang.
  • Jeg var til opstartssamtale og fik endnu en gang at vide, at der er store forventninger til mig, og ønsker om endnu mere håndværk og design. 
  • Mødedagen blev brugt til teammøde. 
  • Jeg mødte tidligere ind onsdag og oplevede Lucia på Husum Skole. Det var så fint. 
  • Jeg havde en tid hos tandlægen, som jeg troede skulle flyttes. Nyt arbejde betød at den lå midt i arbejdstiden. Men så knækkede jeg en fyldning og fik alligevel brug for den. Det var heldigvis ikke noget problem. 
  • Jeg kørte forbi Tinderhøj tre gange. Den første gang for at hente noget af det jeg havde liggende, endnu ikke har fået hjem og skulle bruge til undervisning. 
  • Anden gang fordi tøserne skulle til byen, jeg havde fri tidligt nok til at tage ud og hjælpe, samtidig med at jeg fik lavet et par kort til et par gaver.
  • Tredje gang holdt Louise afsked for personalet. Berit og jeg havde stået for gaven, som skulle pakkes ind. Det blev en hyggelig aften. 
  • Jeg har ferie. I Københavns Kommune starter juleferien tidligt. Fredag var en kort dag fyldt med hygge, inden vi mødtes på lærerværelset og sagde god ferie. 
  • Ferieplanerne handler i første omgang om at få pakket alle mine ting på Tinderhøj, hjælpe Louise med at få sagt godt farvel til børnene med pandekager over bål og få hende sendt godt af sted - men det er næste uge. 
  • Jeg tog til Frederikssund og brugte lørdagen sammen med Bettina, snak og masser af strik.
  • Søndag er mest gået med ingenting. 








Læse:

Historierne fra nutiden og fortiden bliver flettet ind i hinanden. Som læser ved jeg godt hvem morderen er, hvor møder vi personen bag morderen, der mest af alt er en jeg-fortæller, der kan have skiftet navn. 

Knutas kæmper med kærlighedslivet og begår muligvis fejl, når han ikke siger det højt. Han tror han kan lade det usagte være, men Karin er ikke sådan at skjule noget for. 

Og mens turen går til Stockholm for at afhøre ejere af en sexklub, kan også bibliotekspersonale tilbage i Visby være spændende bekendtskaber. 

De to sidste bøger jeg læste, havde jeg helt klart læst før. Den her er ny, og jeg er spændt på hvor historien bærer hen. 


Strikke:

Det smukke pestofarvede strømpegarn, jeg pakkede op sidste søndag er på vej mod et par strømper. Emilie og Anders pakkede strømpegarn fra den hjemlige kasse ind til adventsgaver og har også tænkt tanker om hvilke strømper det skal blive til. 

Emilie  har bestemt at det har garn skal ende som Summer Solstice Socks af Sari Nordlund. Det er rigtig fint mønster med tre forskellige mønsterborter, der snor på forskellige tidspunkter. Altså bliver der næppe et stykke strik, der skal med i byen. Det egner sig klart bedst til den hjemlige sofa. 

Jeg nåede ikke meget i løbet af ugen, og nu med endnu en søndag, har jeg åbnet for et nyt fed garn, der skal blive til et andet par strømper. Derfor bliver de nu pakket væk og fundet frem, når der igen bliver tid. 

  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar