onsdag den 6. december 2023

Is og leg

 

Fra teater og leg ved skøjtebanen, gik vi videre mod Frederiksberg Centret.

Min mor havde lovet Oscar is, og vi blev enige om at Centret kunne være et godt sted, hvor alle måske kunne være med. 

Oscar synes der var forfærdelig langt. Emilie overgav sig og endte med at bære ham på skuldrene. Jeg synes hun var sej, at hun gad. Jeg havde nok bare gået lidt langsommere og fået ham med hele vejen.

I Centret viste det sig at der både var legeplads og ishus, der også serverede varm chokolade. 



Ved legepladsen sad en julemand, der delte vingummier ud. Oscar mente at vide at han ikke er den rigtige julemand, men bare er en der hjælper. Jeg lod ham beholde den oplevelse, og selvom han måske egentlig ikke havde lyst til at komme manden nær, og julemanden virkede lidt træt af hele arrangementet, gik han alligevel med. 

Efter is og varm kakao, blev der tid til leg, der var dyr, der kunne hoppes på, en snemand, der kunne kravles på, et ret spændende vandfald og tusser og et bord, der blev brugt til at tegne på, når ikke der var noget papir. Oldemor stillede villigt op og tegnede efter direktioner. 

Til sidst blev vi enige om at tage hjem. 




Oscar og jeg har et par gange tidligere været nede og kigge på Metroen, men hver gang har han ikke turde. Den kørte for stærkt. Sidste gang fortalte han, at når han fylder fem, tør han. Nu  er han fyldt fem. 

Den nemmeste måde at komme hjem, ville være at tage Metroen et stop og derfra køre i bus resten af vejen. Den købte han, han er jo fyldt fem, og gik med ind i toget, der var plads oppe foran, og vi kunne kigge ud.



Mens vi stod der, konstaterede barnet at toget drejede selv, at det blev på skinnerne og at han turde godt. Nu har vi aftalt at en anden dag skal vi ud og køre mere Metro - men ikke hele dagen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar