fredag den 8. januar 2021

Blomster og blomsterpoint


Anders køber aldrig blomster. Det gør Emilie. Anders derimod køber nogen gange blomsterpoint (garn) og af en eller anden grund, uden de havde talt sammen, fik jeg begge dele i går. 




Emilie var en tur i centret, hvor blomsterhandleren viste sig at have åbent. Det var noget med bårebuketter og begravelser, forklarede damen, da Emilie bevægede sig indenfor. Hun gik derfra med en buket - Jeg vil gerne have noget, der ligner noget fra en grøftekant, havde Emilie sagt, og jeg synes faktisk damen ramte ret godt.




At blomsterpointene fra Anders lige ramte i går, var vist nærmest rent held. Lige pludselig fik han travlt med at gå en tur, og kom hjem med en pakke, der umiskendeligt lignede noget fyldt med garn på cones. 

Jeg måtte gerne pakke op.



Det viste sig at Kenneth havde skrevet til ham - nu er det sådan at Anders vælger at opfatte nyhedsbreve fra Garnudsalg, som udelukkende henvendt til Anders selv. Så Kenneth skrev og fortalte om det her lækre garn, han nærmest forærede væk, og Anders tænkte straks to ting:


1 - Det der elektriske krydsnøgleapparat, jeg lige har købt til hende i julegave, skal da bruges...

2 - Når nu hun tror hun skal holde regnskab, og der helst skal mere ud end ind, må jeg hellere hjælpe med at forpurre det...


Altså er jeg nu blevet en fin buket og det meste af to et halvt kilo garn rigere.

To cones supertyndt lammeuld, der enten kan fungere som følgetråd, eller strikkes flere tråde sammen. Det sidste har jeg før gjort med succes - og det før gjorte kan ikke mere. Det har nogen tudet lidt over, så måske jeg skulle overveje...

Tre cones Shetlandsuld i nogle farver, jeg godt kan se strikket sammen til noget med flere farver. 

Der er bestemt også muligheder på tværs.




Jeg må hellere skynde mig at få strikket noget - for jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal gøre af det. Og det kan vel ikke blive ved med at bo på spisebordet...




4 kommentarer:

  1. Du har simpelthen din egen private garnpusher og regnskabssabotør!
    Åh, hvor er det sjovt! Og helt vildt sødt og fint og alt muligt.
    God strikkelyst! Jeg var lige tilbage og se på den du lavede for 7-8 år siden. Den var jo fantastisk....

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, han går stadig rundt og griner :)
      7-8 år er lang tid og den er godt brugt og han har fået mange pæne kommentarer om den. Jeg kan faktisk godt forstå den ikke duer mere :)

      Slet
  2. Hvor er det dejligt med blomster overraskelser, så fint af dem begge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Marianne, de er gode til at forkæle :)

      Slet