onsdag den 28. august 2019

Yarn Along - uge 35


Jeg har opdaget podcasts - af strikketypen. Dem der i virkeligheden er vlogs, men i fiberverdenen går under navnet podcasts.

Jeg vidste godt de fandtes. Jeg havde bare ikke set lyset.

Jeg ser ikke så mange. Jeg er bange for det nemt kan tage overhånd. En håndfuld danske og tre med engelsk tale. To af dem spinderelateret.

En af de danske er Henriette, som uge efter uge er så skøn at se, og som godt kan få mig til at få lidt dårlig samvittighed over, at vi aldrig finder ud af at ses... Det sker nok en dag. Men altså Henriette lavede en samstrik. Et sjal, tegnet og fortalt af Henriette, vi andre skulle bare strikke med. Henriette er for længst færdig, jeg er tydeligvis noget langsommere - og er nu gået helt i stå.

Det er ganske simpelt for varmt til tyk uld og alt for mange masker. Er du vimmer, hvor er der mange masker. I grunden mangler jeg bare den nederste kant, noget hækling, opklip, ender og forfinelse.

Men det bliver simpelthen ikke før solen trækker sig lidt tilbage igen. Det sker med garanti, inden længe. Indtil da holder sjalet varmefri.

I stedet strikker jeg småt. Et par sweatre til Oscar - ligger i stræk og endnu en SummerTee til mig selv - ligger også spændt ud. Nu er det Rose, der står for skud.













Læse:

Jeg læser stadig om Axel Steen. Jeg er stadig ikke afsindig imponeret af fortællingen. For lidt detektivarbejde, for meget nussen rundt. Jeg tror det kommer, går for sent i seng - de der podcasts, som helst skal ses fra starten (Og det tager tid, hvis der ligger over hundrede tidligere indlæg...) og læser dermed endnu mindre...

Det kommer nok en dag.

Tror jeg.


Strikke:

Jeg strikkede endnu en SummerTee. Igen fra Maries Ideer 3/19. Jeg har kigget i næste udgave, som er på gaden nu. Der var ikke en eneste opskrift som fangede, så det lod jeg blive i butikken.

Men måske næste gang.

Resterne er jeg ved at transformere til en cardigan til Rose. Igen en opskrift fra det famøse nummer af Maries Ideer.

Garnet er Cotton Wool fra Stoff & Stil. En lækker blanding af 75% bomuld og 25% uld. Farven hedder Støvet lyng. Jeg ved ikke om jeg har garn nok, eller rettere hvor lang den kan blive.

Jeg havde den med til dagens personalemøde, og nåede at dele til ærmer og krop. Planen er at strikke resten af det nøgle op, som jeg er i gang med, strikke ærmerne og dernæst fortsætte kroppen til der ikke er mere garn.

Der er så også lige noget beregning af, hvor meget der skal fraregnes til for- og halskant.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar