fredag den 10. marts 2017

Han kunne have snydt mig


Vi spiser ikke ret meget svinekød herhjemme.





Det er vist mest mig, men jeg bilder mig ind at resten af husholdningen giver mig ret. I bund og grund bryder vi os ikke specielt om svinekød. Der er noget med teksturen og smagen og og og... Nej det virker bare ikke for os.

Og bacon tæller ikke - det er et krydderi...

I går havde Anders syltet et stykke kød ind i marinade, haft det i ovnen i timevis og endt med at færdigøre det i en sovs med mørk øl. Jeg fik serveret en skålfuld mad, der ud over det obligatoriske fintsnittede spidskål, bestod af den lækreste sovs og det møreste, mørkeste kød, der faldt fra hinanden og smagte fantastisk.

Jeg var overbevist om at det var fra en ko. Men jeg blev klogere.





Så når strikkedamerne kommer næste gang, skal vi åbenbart have gris.

Og jeg bliver skuffet hvis det ikke smager helt som i går.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar