fredag den 10. april 2015

Weekend, oh weekend


Det er vildt som en uge på fem dage kan være let og enkel, og at uger med blot fire dage kan være lange og tunge at komme gennem. Nu er jeg lidt urimelig, for ugen har ikke været tung og lang. Tung og spændende er tættere på sandheden.


Sommerhus i sensommeren


Lange dage, der bortset fra i dag først er endt hjemme efter mørkets frembrud. Eller tæt på. Dage, der startede tidligt, og endte med aftenmøder, aftenarrangementer og al for sen aftenlæsning til spændende kursusdage.

Næste uge er der ingen aftenmøder, –arrangementer eller –læsning på programmet, og trods spændendehed er det svært tillokkende. Mødetiderne er heller ikke helt så tidlige som i ugen der netop kan kaldes forbi. Lidt bliver der nok, men jeg har råderet og håndhævelse og kan flytte timer, hvis det bliver nødvendigt at sove længe.

Ugen har været af den slags hvor jeg hjemme er splattet omkuld. Den har været lærerig og fyldt med godt. Blogindlæg har hobet sig op, men mon ikke der kan findes plads til et par stykker i løbet af weekenden.

En weekend der også er belagt med planer. Planer på anderledes og meget mere hyggeligt plan. Haven og jeg har en date med Anders. Anders har en date med noget racerløb og jeg er inviteret til brunch. Hvad Emilie skal lave, er jeg ikke helt klar over, hun er hjemme, skal helt sikkert sove længe og endnu mere helt sikkert ikke med i haven.

Til gengæld kan sådan en uge med møder og kurrsus, efter dejlige dage i selskab med familie, næsten fremvise en kjole, der er nået til samme punkt, som lige før jeg trævlede det hele op for en uge siden.


2 kommentarer:

  1. God weekend til dig med forhåbentlig tid til genopladning.

    SvarSlet