søndag den 26. april 2015

Bornholm


Sofaklar er jeg hjemvendt fra Bornholm. To helt fantastiske dage sammen med kolleger fra både nutid og fortid.


Bornholm april 2015


Igen i år lykkedes det at samle os, finde en dato og tage af sted. Denne gang endda  en hel del flere end vi plejer. Og dermed blev der ændret en smule på plejer, for mens Anja, Berit og jeg efterhånden har helt fastlagte planer for en Bornholmerweekend, var resten ikke helt med på vores planer. De var med på det meste, men vi fik ingen røgede sild.

Til gengæld fik vi grinet, snakket, spist, kørt øen tynd og gået mange, mange kilometer.

Vejret var heller ikke helt som det plejer. Den strålende sol, der ellers har mødt os år efter år, udeblev. Den kom lidt frem ind imellem, til tider blev overtøjet for varmt, men oftest var det godt med de ekstra tørklæder og varme mod småregn og overskyet. Vejret har dog ikke kunne sætte en stopper for skønne dage sammen med skønne mennesker.

Vi har været forbi Østerlars Rundkirke, Ekkodalen, Rytterknægten, kørt gennem Bornholms skov – eller som vi andre kaldte den; Alminingen. – Vi har været på Bryghuset, på rundvisning hos Hallegaard i røgeriet og besteget trapperne ved Jons Kapel – vi gik selvfølgelig ned først.

Vi har været i Svaneke, i Hasle og i Gudhjem. Vi har daset i sommerhuset, slæbt sten hjem fra stranden og været en tur om Rubinsøen. Men mest af alt har vi haft en dejlig weekend, og jeg glæder mig allerede til næste år.

Jeg glæder mig også til gensynet i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar