lørdag den 16. februar 2013

Emilies cookies


For Emilie er kombinationen lakrids og chokolade en fantastisk opfindelse. Jeg er ikke utilbøjelig til at give hende ret.


Emilies kæmpe cookies


Emilies kæmpe cookies


Så da Anne engang sidste år lancerede cookies med chokolade og lakrids, var vi ikke sene til at afprøve. Siden er de blevet bagt indtil flere gange.

I går prøvede Emilie noget nyt. Hun ville have cookies, som huun har set dem på caféer. Mens opskriften var helt efter bogen, Annes bog, var størrelsen Emilies.

Hun ville gerne have samme størrelse på dem alle, så med vægten som hjælp og en rund udstiksform til at forme efter, blev alle dejklumperne ligeligt fordelt på bagepladerne.

Bagetiden blev lidt længere, og resultatet helt igennem perfekt.

Det kan godt prøves en anden gang.


Også selvom det var lidt meget at skulle gennem en hel.

8 kommentarer:

  1. Umm, de ser lækre ud og lakrispulver her jeg, så måske jeg skal prøve at smide lidt af det i i den opskrift jeg har.

    Når jeg laver mine cookies, så fryser jeg dejen i runde opløser og tager den så op når jeg skal bare dem og skære dem ud i frossentilstand, på den måde bliver de osse lige store. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Catarina, frysning lyder som en rigtig god ide. Det kan være vi skal tage det op engang :)

      Slet
  2. Lakrids og choko er også en af favoritterne her, desværre rækker tålmodigheden sjældent til udstikkeri

    SvarSlet
    Svar
    1. Britt, hun udstak ikke. Hun brugte bare ringen som form til den afvejede dejklump :)

      Slet
  3. Hejsa,

    Mmmm, de ser gode ud - store og flotte :-) Lakrids og chokolade er ogsä en af mine favoritter, mäske jeg skal pröve disse cookies en dag ;-)

    God söndag,
    Annemette

    SvarSlet
    Svar
    1. Annemette, de er absolut værd at prøve :)

      Slet