lørdag den 2. februar 2013

Lørdag lægger op til oplevelser


Lørdag starter tidligt. Jeg vågner langsomt. Drikker the. Spiser morgenmad. Stryger en nederdel og pakker min taske.

Om en times tid åbnes dørene til lørdagens del af håndarbejdsmessen i den nærliggende hal. Bettina og jeg har aftalt at være der tidligt.


Brombærstrik


Brombærtrøjen hænger sammen igen. Jeg strikker vildt. Vil gerne være færdig. Det viste sig, at de smalle ærmer, slet ikke behøvede at blive pillet helt op. De var heller ikke lange nok. bredden passede fint længere nede på armen, så det var kun nødvendigt at tage ud i de ekstra elleve centimeter jeg har strikket.

Den ekstra bredde på ærmerne kommer også til at betyde ekstra vidde i halsen. Det var tiltrængt. Alt i alt tegner alting godt.

Og Anders' sweater. Han prøvede den i går, og nu sidder den perfekt. Den ligger og venter på en hætte. Det er nærmest ingenting i forhold til alt det, der allerede er strikket.

Måske skulle jeg lade brombærene hvile lidt og tage fat på hætten. Måske. Mest fordi brombærmønstret er hårdt for hænderne. Normalt mærker jeg strik i håndledene. Her kan jeg mærke det i hele hånden. Om det er det tykke garn, de tykke pinde eller selve mønstret er jeg ikke klar over. Jeg kan bare konstatere at hænderne ikke er helt tilfredse.

På den anden side mangler der ikke meget. Omkring fem centimeter inden rib og halskant. Det er jeg ikke sikker på, at jeg kan lade ligge.

God lørdag.
Jeg må vist hellere hanke op, og komme videre.

8 kommentarer:

 1. Jeg retsikkerhed på at det bliver en dejlig dag i skønt selskab og ned masser af inspiration. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, det var dejligt og en skøn oplevelse :)

   Slet
 2. Jeg elsker brombærmønster - også selvom det er hårdt at strikke - og din trøje bliver bare så flot - bagefter, når det hele er overstået, så findes der næsten ikke pænere mønster, vel? :-)

  Rigtig god messe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikkeheksen, jeg synes det er et rigtig flot mønster - også selvom det er hårdt at strikke :)

   Slet
 3. Den ser ut til å bli flot, gleder meg til å se den ferdig :)
  Klem fra Beth

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbeth, du kan tro jeg også glæder mig :)

   Slet
 4. Jeg er bare helt vild med din brombærtrøje, den er SÅ smuk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert, jeg har en føelese af, at den bliver rigtig, rigtig god :)

   Slet