mandag den 25. februar 2013

Besøg med fart på


Det var med følelsen af at gjort et godt dagsværk, at jeg kunne hoppe på cyklen og tage hjem i dag. Jeg havde nået at glemme at det var i dag alle femte klasserne må komme på besøg.


Vestvolden


Jeg huskede det heldigvis inden de ankom. Emilie bagte den lovede kage og Henrik fandt sodavand på depotet. Caféen er for sjete og syvende klasse. For at skærpe appetitten for at blive meldt ind, inviterer vi altid femte klasserne ind en gang om ugen fra engang i foråret og frem til sommerferien.

I år er vi startet lidt tidligere en sædvanligt, og det var en flok glade unger, der indtog lokalerne, glædede sig til velkomstkagen (i dag var første dag i rækken af mandage med besøsgstilladelse), kørte smootiemaskinen og slog sig hjemmevant ned.


Vestvolden


På et øjeblik var antallet af børn i lokalet mindst firedoblet i forhold til sædvanligt. Det giver larm og mange spørgsmål. Det giver liv og langt mere at holde rede på. De gamle garvede medlemmer, tog det pænt. Gjorde som de plejede, og hyggede sig mellem "de små".

Der er ingen tvivl om, at det bliver nogle mandage med fart på frem til sommerferien. Det skal helt sikkert nok blive sjovt.

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtigt hyggeligt men også som nogle hektisk mandage, med flere ung at holde rede på en sedvaneligt :-)

    SvarSlet
  2. Det er der ingen tvivl om Catarina. Og samtidig er det også et spørgsmål om, at jeg er godt vandt. Der er afsindig få medlemmer i år. Sådan er det nogen gange, så i virkeligheden er mandagsantallet langt tættere på det der burde være, end de andre dage ... Men jeg skal lige vænne mig :)

    SvarSlet