mandag den 11. februar 2013

Efter en lang og dejlig dag


Det har været en lang dag. Nu er jeg landet i sofaen med strikketøj og baggrundsstøj. Emilie er gået i seng. Ungersvenden er gået hjem.


Februar 2013


Vi nåede det hele. God mad, hyggeligt samvær, gaveoppakning og desserten Emilie brugte hele weekenden til at lave. Eller i hvert fald en stor del.

Min del af menuen var forholdsvis nemt overstået. Noget med marinade og noget godt oksekød, der stod i køleskabet hele dagen, for at blive stoppet i ovnen sammen med størstedelen af tilbehøret og så noget salat, der nok skulle skæres, men ikke skulle i ovnen. Det er nemt.

Emilie derimod. Hun lagde store planer. Allerede for længe siden. Hun lavde is. To forskellige. Det tager lidt tid, for fryseelementet til ismaskinen skal lige fryse igen, inden næste omgang. Ellers er det ikke svært at lave is. Og så lavede hun kold hindbærsuppe og anrettede det hele sammen. Det blev fint. Og godt. Rigtig godt faktisk. Så godt at opskrifter selvfølgelig skal deles.


Februar 2013


Efter en rundtur på nettet i søgen efter isopskrifter endte hun hos Klidmoster.  Emilie ville lave lakridsis og nougatis. Malou er leveringsdygtig på opskrifter på begge dele. Og det smager altså godt. Hvis du spørger mig.

Nu drikker jeg the, lægger benene op, og strikker en enkelt pind eller to, inden jeg vil finde tandbørste og dyner. Jeg trænger, kan jeg mærke.

4 kommentarer:

 1. Sikke en menu, den gad jeg bestemt godt at have sat tænderne i. :-)

  Dejligt når man efter sådan en dag, lige kan smide sig i stolen og smække benene op og falde helt ned inden dynerne og en ny dag byder sig til. :-)

  Ha' en god tirsdag. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Catarina, det er nemlig dejligt at kunne sætte sig efter en lang og indholdsrig dag :)

   Slet
 2. Skoent. Og saa er der intet bedre end efter saadan en dejlig dag at laegge benene op og have en god tea i koppen.

  SvarSlet